Nöje

Kim Kardashian nu och då – så har hon förändrats efter giftermålet med Kanye West

Samtidigt som ryktena kring anledningen till Kimyes skilsmässa hopar sig tittar vi istället närmre på hur den före detta realitystjärnan har transformerats genom åren. Utöver att bli mamma till de fyra barnen, North, Saint, Chicago och Psalm har Kim Kardashian även visat sig vara en framgångsrik entreprenör och blivande advokat. 

Foto: @kimkardashian

Om skilsmässan har sin grund i Kanyes misslyckade presidentkampanj, utagerande tweets eller offentliga utspel kan vi bara spekulera om. Däremot är det ingen tvekan att Kims liv har ändrat sig avsevärt under de senaste åren, sedan hon gifte sig med musikern och entreprenören Kanye West.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Nu går de skilda vägar men nedan kan du läsa hur Kims liv har förändrats sedan hon la till “West” i efternamnet, från en växande familj till byggandet av ett eget imperium.  

Läs också:

Kim Kardashian har ansöker om skilsmässa från Kanye West.

Här är minitrosan alla pratar om just nu – och därför får bilderna stark kritik.

Vi har applicerat puder fel hela livet – enligt Kim Kardashians makeup artist.

Kardashianfamiljen släpper en ny realityserie.

Fansen förundras över hur Kardashianfamiljens ansikten har förändrats genom åren.

Kim Kardashian talar ut om Kanyes sjukdom: “Ber om medkänsla och empati.”

Källa: South China Morning Post

Hennes förtjusande barn

Hennes förtjusande barn

Paret har fyra barn tillsammans. Döttrarna North (sju år) och Chicago (två år) och sönerna Saint (fem år) och Psalm (ett år) har enligt källor levt tillsammans med Kim i Los Angeles samtidigt som Kanye har bott på sin ranch i Wyoming. Efter födelsen av barn nummer två blev Kim rekommenderad att inte föda fler barn på grund av komplikationer. Istället använde sig paret av en surrogatmamma. 

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild
Hennes makeover

Hennes makeover

Kims kändisskap tog fart av flera anledningar (som ni vet) men en trendsättande klädstil var inte en av dem. Efter att hon gift sig med Kanye West har Kim däremot blivit lite av en modeikon, och hon hävdar själv att Kanye haft ett stort inflytande över hennes styling. 

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild
Hennes vänskapskrets

Hennes vänskapskrets

När Kim gifte sig med basketspelaren Kris Humphries (ett äktenskap som varade i 72 dagar) var gästlistan full av realitykändisar och föredettingar. Om man istället tittar på hennes vänskapskrets de senaste åren har vännerna ersatts av kändisar som John Legend och Chrissy Teigen, Jay-Z och Beyoncé. 

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild
Hennes skönhetsmärke 

Hennes skönhetsmärke 

Kim har tidigare refererat till Kanye som en “master of creative thinking” och under deras relation har hon själv lanserat ett flertal produkter som stärkt hennes varumärke avsevärt. Hennes KKW Beauty har ett uppskattat värde till 500 miljoner dollar. Efter att hon gift sig med Kanye har Kim fokuserat på att bygga sitt skönhetsmärke och likaså utvecklat sin profil på sociala medier vilket har lett till en förmögenhet. 

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild
Hennes nya inriktning

Hennes nya inriktning

Från att ha varit Paris Hiltons stylist och släppet av en ökänd sexvideo har Kim gått till att kanta sitt liv med rika och inflytelserika personer. 2019 gjorde hon en helomvändning när hon började studera juridik och hon har även engagerat sig politiskt de senaste åren. 

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild
Hennes förmögenhet

Hennes förmögenhet

Tillsammans beräknas Kimye sitta på en stor förmögenhet, där Kanyes pengar till största del är uppbundna i företag och där Kim har större tillgång till likvida medel. Utöver storslagna hem, konst, bilar och smycken beräknas Kims stora förmögenhet främst ligga i hennes skönhetsmärke. I skilsmässoansökan har det framkommit att paret har äktenskapsförord och att ingen part kommer att ifrågasätta det!

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!