Nöje

Längden på ditt hår kan berätta en hel del om din personlighet

Har du kort hår, page, mellanlångt eller långt hår? Ditt val av frisyr kan nämligen berätta en hel del om din personlighet – stämmer det här in på dig?

Foto: @ootdmagazine

Vad vi har på oss och hur vi väljer att klä oss och sminka oss säger en hel del om våran personlighet, det är samma sak med rösten och vilka gester vi använder när vi pratar. Det finns särskilda aspekter som berättar en hel del om oss, nämligen vilken frisyr och längd på håret vi har.

Kort hår

Den här frisyren är typisk för en person som är mogen, sällskaplig och trygg i sig själv. En person som har många vänner och som är bra på att hantera konflikter. Det är ett riktigt energiknippe som ibland kan reagera lite väl impulsivt vilket kan skapa problem för henne själv. Hon är omtyckt på jobbet och lägger alltid energi och passion i vad som ska göras.

Page

Har du en page så är du en ärlig person som inte har problem med att berätta sanningen och är bra på att hålla en bra balans mellan sitt privata liv och jobbet. Hon är snabbtänkt och har lätt för att koncentrera sig på uppgifter. Rutin faller inte riktigt denna person i smaken utan hon älskar att testa på nya saker. Hon kan ha svårt med humörsvängningar då hon drivs av sin passion.

Mellanlångt hår

Har du mellanlånet hår så trivs du med ditt utseende och har inga komplex. Den här personen älskar djupa konversationen och ställer alltid upp för sina vänner och sin familj. Det är viktigt med stil och eleganta kläder och många dras till hennes skönhet – något hon själv inte riktigt ser. Den här personen älskar nya utmaningar och att kasta sig in i nya projekt.

Långt hår

Den här personen är en typisk drömmare som älskar romantik och stora kärleksgester. Det är ingen slump att de bygger upp långa relationer som de vårdar för att få vad de önskar av livet. De är samtidigt svartsjuka och krävande personer. De är kreativa och är ständigt fulla av idéer, även om de inte alltid vet vad de ska göra med dem.

Källa: Tittavideon.se

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!