instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Läs och inspireras av världens modemagasin – i en enda app

METRO MODE +
Av: Metro Mode

Finns det något härligare än att bläddra och inspireras av världens alla glossiga modemagasin? Synd bara att de brukar vara ganska dyra och svåra att få tag på – fram tills nu. Med Readly kan du välja bland tusentals titlar och läsa när som helst och var som helst, genom mobilen, surfplattan eller på laptopen. I samarbete med Readly tipsar vi här om 5 inspirerande magasin som vi älskar.

Foto: Readly, Mito Images/REX/Shutterstock

Tänk om du kunde läsa massor av modemagasin på ett och samma ställe… Nu kan du det! Med Readly kan du på mobilen, surfplattan eller på laptopen, bläddra i flera svenska och utländska magasin som annars brukar vara svåra att få tag på. Tänk som Spotify fast för magasin. Readly är perfekt på väg till jobbet, att krypa ner i badet med, i soffan med en kopp te i handen efter en lång arbetsdag, eller när som helst du känner för det. Du betalar endast 99 kronor i månaden och får då obegränsad tillgång till 2 432 titlar. Nu är du alltså inte tvungen att som Carrie Bradshaw välja mellan antingen Vogue eller middag.

I Readly-appen kan du ladda ner magasinen och läsa även när du är offline. Du kan enkelt stjärnmärka sidor du gillar lite extra och spara artiklar och recept. Självklart kan du även prenumerera på dina favoritmagasin så att du får ett pushmeddelande så fort ett nytt nummer kommer ut. Bläddra ner för att spana in våra 5 bästa magasin just nu!

I samarbete med Readly.

SparaSparaSpara

SparaSparaSpara

SparaSpara

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår