Nöje

Oliver Ingrosso om graviditeten – “Hon ringde panikslagen”

Man kan bli starkare av sina motgångar, menar Oliver Ingrosso när han gästar “Framgångspodden”, och det är tydligt att han har funderat mycket på hur man förhåller sig på bästa sätt till livets krokiga vägar. I höstas blev han pappa, och i podden berättar han om hur flickvännen Zoe Fay Brown ringde i panik med beskedet, men trots det behöll han hela tiden lugnet.

Foto: Instagram @zoefaybrown

När Oliver Ingrosso gästar “Framgångspodden” berättar han öppet om relationen till Zoe, och turbulensen kring att hon blivit gravid, strax efter att paret blivit tillsammans. Han delar också med sig av sina viktigaste inställningar till livet och hur han har påverkats av föräldrarnas skilsmässa.

Zoe ringde i panik och berättade

Oliver och Zoe hade precis blivit tillsammans när hon blev gravid, det berättar Oliver Ingrosso när han gästar “Framgångspodden” med Alexander Pärleros. Paret hade träffats för första gången bara några månader tidigare.

“Vi fick reda på det någonstans runt jul. Hon sa att hon misstänkte att hon var gravid när jag var borta och spelade. Hon ringde panikslagen men jag sa att hon skulle ta det lugnt.” Oliver berättar att han brukar hantera stressade situationer med lugn, och att han poängterade för Zoe att de skulle ta ett steg i taget. Samtidigt var han tydlig med att beslutet var hennes, och att oavsett vad hon landade i så skulle han stötta henne hela vägen. “Om vi väljer att behålla betyder det inte att vi måste ställa massa krav på förhållandet, och gifta oss, men om vi gör det här måste vi sätta barnet först”, berättar han att han sa i det läget.

Har påverkats mycket av föräldrarnas skilsmässa

Oliver berättar också i podden att han har präglats en del av att hans egna föräldrars skilsmässa var såpass stökig. Han menar att det ofta fattades beslut där barnen hamnade i kläm, men även om det var jobbigt menar han att man lär sig mycket av svåra situationer och händelser. “Oavsett hur gammal du är kan du dra lärdomar av det du går igenom”, säger han.

Men samtidigt har han ibland fått sig en tankeställare när han tänker tillbaka på hur omgivningen kunde ställa frågor och visa omsorg. “När jag gick i gymnasiet kom det fram lärare och frågade om jag var okej. Men för mig var det vanligt att det hade skrivits så mycket skit, så för mig var det inte något jag gick och reflekterade över.” Samtidigt fick händelserna honom att fundera då situationen verkade allt annat än normal för hans omgivning. “Det kanske är sjukare än vad jag tycker att det är”, berättar han att han tänkte.

Föräldrarna pratade ofta illa om varandra, berättar han och betonar också vikten av att lämna barnen utanför tjafset, så att de skyddas från att bli indragna. “Låt barn få vara barn”, säger han i intervjun.

Kämpade mycket med depressioner

Oliver Ingrosso berättar också öppet om att han under många år kämpade med depressioner, framförallt som ung. I podcasten berättar han om hur han lyckats ändra sina tankebanor med åldern. En avgörande insikt var att psykologer kunde hjälpa honom, men inte göra hela jobbet. “Man måste ha en bättre inställning till allting”, poängterar han, samtidigt som det också finns utrymme för svackor och dalar.

När Alexander Pärleros frågar om han brukar dela med sig av sina insikter och ge råd till sina småsyskon svarar han att Benjamin har lättare att ta till sig råden än Bianca. “Men det betyder inte att mina råd är rätt för henne, eller för Benjamin heller”, säger han. En viktigt nyckel, enligt honom, är att inte bry sig för mycket om vad andra tycker utan att istället fokusera på det som gör en glad. “Keep on going, bara”, säger han.

Läs även:

Zoe-Fay Brown avslöjar hur hon och Oliver Ingrosso träffades!

Oliver Ingrossos lägenhet såld – fick över 100 000 visningar på Hemnet!

Zoe-Fay Brown slår tillbaka efter bikini-kommentarerna!

Oliver Ingrosso säljer lägenheten på Torstenssonsgatan – se bilderna här!

Oliver Ingrosso förklarar varför han inte vill gifta sig!

Oliver Ingrosso berättar om uppväxten: “De kallade min morsa för hora”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!