Kanelbullebruschetta
Är du på jakt efter en ny fikafavorit? Varför inte laga en härlig kanelbullebruschetta att bjuda vänner och familj på i helgen?
Fikafavoriten kanelbullen kombinerad med italienska klassikern bruschetta och sommarsöta jordgubbar blir en oemotståndlig dessert. Lätt grillade kanelbullar, krämig Mascarponekräm och söta jordgubbar – en given succé! Spana in det härliga receptet nedan!
Annons
Kanelbullebruschetta
Tillagning: 10 minuter Ingredienser: 4 personer
Du behöver:
4 kanelbullar
8–12 jordgubbar
150 g Granarolo Mascarpone
2 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker
1⁄2 dl florsocker
Citronmeliss
Gör så här:
Vispa ihop Mascarpone, vispgrädde, vaniljsocker och florsocker och lägg i en spritspåse. Ansa jordgubbarna och skär i tunna skivor. Skär av locket på kanelbullarna och grilla insidan på botten och lock.
Fördela jordgubbsskivorna på kanelbullebotten. Spritsa Mascarponekrämen på jordgubbarna, som en semla. Lägg på locket och sikta över lite extra kanel.
Dekorera med citronmeliss.
Fotograf: Granarolos