instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Recept: Morotsbullar med frosting – Ny svensk klassiker på fikabordet

Av: Metro Mode

Nu lanserar Dansukker en ny design på deras mest kända produkt “Svenskt Strösocker” för att förtydliga det svenska ursprunget och innehållet. Som en del av lanseringen av den nya designen har Dansukker knutit till sig de kända profilerna Elsa Billgren och Sofia Wood. Inför lanseringen har de tagit fram ett recept på en ny svensk klassiker.

Strösockret kommer från svenska sockerbetor som huvudsakligen är odlade på gårdar i Skåne. “Vi tycker att det känns så roligt att samarbeta med Dansukker eftersom vi båda älskar att baka och gärna vill göra det med svenskt socker från Skåne, Det är magiskt att vi har fått skapa ett helt nytt bakverk som tar tillvara på mycket av det bästa som vi tycker svensk bakning har att ge. Det perfekta mötet mellan en saftig morotskaka och en klassisk god bulle. Resultatet blev en härlig Morotsbulle med frosting som bakas i långpanna så att det räcker till många”, säger Elsa Billgren och Sofia Wood.

Spana in det smarriga receptet nedan!

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår