Detta fräscha recept passar perfekt som dessert på vårens och sommarens tillställningar. En ljuvligt krämig och galet god cheesecake med smak av söt mango.
Testa det smarriga receptet nedan!
Detta fräscha recept passar perfekt som dessert på vårens och sommarens tillställningar. En ljuvligt krämig och galet god cheesecake med smak av söt mango.
Testa det smarriga receptet nedan!
Du behöver:
Botten:
2 dl Havregryn
2 dl Mandlar
10-15 Dadlar
1 tsk Salt
Mangokräm:
4 dl Mango (färsk eller tinad)
3 dl Cashewnötter (Blötlagda)
2 dl Kokosolja (Smält)
3 msk Lönnsirap
1/2 tsk Salt
Gör så här:
Botten:
Blanda alla ingredienser i en matbredare, mixa tills du får en saftig deg. Tryck ut degen i en pajform, ca 20 cm.
Mangokräm:
Lägg ner alla ingredienser till mangokrämen i din matbredare och mixa tills du har en slät kräm.
Bred ut mangokrämen jämt över botten och ställ in i frysen tills den är helt stelnad, ca 1-2 timmar.
Recept: Oslo Raw
Foto: Oslo Raw