instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Solsidan säsong 7 är tillbaka i oktober! Se första klippet och bilderna här

Av: Metro Mode

Den folkkära tv-serien “Solsidan” kommer nu med en sjunde säsong där vi får följa våra favoritfamiljer och se hur de återigen hanterar vardagen. Vi kan knappt vänta!

Foto: TV4

Den 17 oktober får vi äntligen återse gänget från “Solsidan”, och det har hänt mycket sedan sist! I den sjunde säsongen följer vi familjerna under 10 avsnitt när de brottas med livskriser på flera plan. Även denna säsong kämpar de med problem och utmaningar i livet, om bostad, karriär, relationer och föräldraskap.

Nätdejting och synthrörelsen

Alex och Anna, som spelas av Felix Herngren och Mia Skäringer, står inför en skilsmässa som leder till nätdejtning och skvallerpress. Mickan, som spelas av Josephine Bornebusch, fyller 40 och bestämmer sig för att slå igenom som influencer samtidigt som Fredde, Johan Rheborg, återupptäcker synthrörelsen.

Även snåljåparna Ove och Anette, som spelas av Henrik Dorsin och Malin Cederbladh, är tillbaka i rutan med en oväntad inställning till sina pengar. TV4:s dramachef Josefin Tengblad menar att det kommer bli den roligaste säsongen hittills.

Säsong sju av “Solsidan” har premiär den 17 oktober på TV4 och CMore.

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Solsidan ☀️ (@solsidantv4)

Läs även:

6 serier du inte får missa i höst.

Trailern till Den Osannolike mördaren är här – se Robert Gustafsson som Skandiamannen i Netflix nya TV-serie.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår