instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Sommarens trendigaste proseccodrinkar

Av: Metro Mode

För den som vill briljera som bartender i sommar har nu Brasserie Vau De ville tagit fram sommarens trendigaste proseccodrinkar. Spana in recepten nedan!

Foto: Freixenet och Vau de Ville

Med Freixenet Prosecco D.O.C Organic som bas har Brasserie Vau De ville nu tagit fram fyra trendiga drinkar som gör dig till en stjärna bakom bardisken i sommar! En ekologisk prosecco av högsta kvalitet som bas förhöjer smakupplevelsen ännu mer. Drinkarna är framtagna av barchef Oscar Claros med ambitionen att överraska med vackra, smakrika och kreativa drinkar som talar en fängslande historia.

Drinkarna hakar bland annat på matchatrenden med en blomstrande proseccodrink med en rebellisk smak av viol och citrus. O Sole Mio är en fruktig drink med italiensk touch, döpt efter den napolitanska sången från 1898. La Vie En Rose, med smak av rabarber och citrusfrukter är en hyllning till Edith Piaf och Freixenet Spritz är en sötsur drink med inslag av grillat päron, äpple och citrus. Den serveras även mycket kreativt i en liten kundvagn.

Läs även:

Rabarber Margarita – så gör du sommarens godaste drink.

Aperol Spritz – Sommarens godaste och enklaste drink.

Sommarens fräschaste drinktillbehör – så gör du din egen rabarbertonic.

Fixa sommarens finaste drinkar med rosa gin!

Tre våriga Proseccodrinkar du måste testa!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår