Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Utmana dina vänner! Hur många förkortningar kan du?

Har du också varit med om att du varit säker på vad en förkortning står för, och sedan (efter låååång tid) insett att den betyder något helt annat? Nu har du chansen att ta revanch – nedan hittar du 20 vanliga förkortningar som vi ofta ser i sociala medier. Hur många klarar du?

Foto: & Other Stories, Unsplash

1. CTS
A. Choosing this Saturday
B. Changing the subject
C. Clarifying the situation

2. OMG
A. Over My Garden
B. Oh My God
C. Oh My Gracious

3. BFF
A. Best Friends Forever
B. Bosom Friends Forever
C. Be Friends Forever

4. ROFL
A. Reaching Out For Love
B. Rolling On the Floor Laughing
C. Reading Over Fluorescent Light

5. BYO
A. Brew Your Own
B. Bring out Your Opinion
C. Bring Your Own

6. FYEO
A. For Your Eyes Only
B. For Your Ears Only
C. For Your Experience Only

7. FWIW
A. Felled Wood Is Weird
B. For What It’s Worth
C. Flowers Wilt In the Wind

8. IMHO
A. In My Humble Opinion
B. In My Hand Over
C. It’s My Honest Offer

9. LOL
A. Laugh Out Loud
B. Lots of Love
C. Love Of Life

10.  BTW
A. Be That Way
B. By The Way
C. By The Water

11. BRB
A. Be Reporting Back
B. Be Running Back
C. Be Right Back

12. FYI
A. For Your Interest
B. For Your Information
C. Find Your Interest

13. FTW
A. Far too wide
B. Funny to watch
C. For the win

14. ICYMI
A. I called, you missed it
B. In case you meant it
C. In case you missed it

15. NSFW
A. Not suitable for work
B. Not sure from where
C. Not saying for who

16. BAE
A. Better ask everyone
B. Be around everyday
C. Before anyone else

17. PAW
A. Photos are wanted
B. Please answer why
C. Parents are watching

18. IYKWIM
A. If you know what I mean
B. If you know when it’s managed
C. In your knowledge where is meeting

19. AAMOF
A. As a matter of fact
B. Always accept my opinion, friend
C. And another moment of fun

20. BTOBS
A. Better than other bad song
B. Basically tastes ok but smells
C. Be there or be square

 

Facit:

1. B

2. B

3. A

4. B

5. C

6. A

7. B

8. A (det tvistas dock fortfarande om vad H:et står för)

9. A

10. B

11. C

12. B

13. C

14. C

15. A

16. C

17. C

18. A

19. A

20. C

Källa: MSN, BBC

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!