instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Veganska recept med Amarula Vegan

Av: Metro Mode

Den prisbelönte drinkboksförfattaren och bartendern Bella Porcile har tagit fram två veganska drinkar på Amarula Vegan som passar alla oavsett matpreferenser! Dessutom har Gustav Johansson, aka @javligtgott, tagit fram en riktig god vegansk dessert med Amarula Vegan!

Caramarula är en vegansk cocktail som blandar mjuka smaker av kokos, äpple och karamell med krämigheten från Amarula Vegan. En värmande drink som passar att servera nu när det blir allt kallare. Amarula Floral Fruit är en frisk vegansk drink där marulafruktens särskilda smak sammanvävs med toner av kokos, hibiskus och rom för att tillsammans skapa denna lena cocktail. 

Fabian Moraga och Gustav Johansson (mer känd som @javligtgott) från ChouChou har tagit fram en vegansk version av en klassisk dessert, där den laktos- och mejerifri gräddlikören Amarula Vegan är den bärande smaken. En utsökt och enkel dessert som passar perfekt vid bjudningar där gästerna har olika matpreferenser!

Spana in recepten nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår