Inför sommaren är det kanske extra lockande med nya hälsosamma vanor! Att äta varierat och fylla tallriken med grönsaker är oftast den enklaste mirakelmedicinen för mer energi och bättre humör. Spana in de härliga recepten nedan!
Men det är lika viktigt som enkelt att få i dig din dagliga dos grönt med Apetits frysta grönsaker. Färdigskurna, lika nyttiga som färska och mindre matsvinn gör det lättare att äta närodlat året runt. Nu lanserar matvarumärket handplockad broccoli och ett flertal hållbart odlade fasta grönsaker av högsta kvalitet.
Woka, ånga, koka soppa eller blanda i smoothie, möjligheterna är oändliga. Nedan listar vi två härliga recept på näringstäta och enkla tilltugg!
7 anledningar att äta frysta grönsaker
– Lika nyttiga, och ibland nyttigare, än färska grönsaker.
– Färdigskuret och klart att användas.
– Enkelt och smidigt att alltid ha hemma.
– Mindre matsvinn.
– Spara pengar då du använder så mycket du behöver och fryser in resten.
– Närodlade grönsaker tillgängliga året runt.
– Naturlig konservering, utan konserveringsmedel.