instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Här visar Zara Larssons nya pojkvän Brian Whittaker upp första kärleksbilden på paret

Av:

Det har varit många turer kring Zara Larsson, hennes ex Ludwig Kronstrand och ryktena om nya kärleken Brian Whittaker (något de båda har bekräftat i sina sociala kanaler). Vi har väntat på den första bilden på paret och i går dök den äntligen upp – på Brians Instagram. 

Foto: REX

Annons

Brittiska modellen Brian Whittaker är Zara Larssons nya pojkvän och ett snabbt skrollande genom hans Instagramflöde visar en samling av främst selfies, catwalk- och andra modellbilder på den hunkiga 17-åringen. Igår valde dock Brian att bryta trenden och postade en bild på sig själv och Zara ätandes tårta, med texten “The cake was great btw”.

Bilden har i skrivande stund fått över 56 000 gillamarkeringar och 585 kommenterar, vilket är ett betydligt större engagemang än vad Brians inlägg brukar få – vi på Metro Mode verkar inte vara ensamma om att vilja se fler gulliga kärlekshälsningar och bilder på paret.

The cake was great btw

Ett inlägg delat av Brian H Whittaker (@brianhwhittaker)

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår