Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

6 steg till återfuktad hud under och efter flygningen – Metro Modes skönhetsexpert tipsar!

Den torra och instängda flygplansluften är en riktig mardröm för din hud, speciellt om du flyger ofta och långa flighter. Men som tur är finns det bra knep att ta till. I sin blogg delar vår skönhetsexpert Momo med sig av sina bästa tips. 

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

Foto: Fancycrave & Linda Prebreza / Unsplash

Metro Modes bloggare Momo har, genom sitt frekventa resande, utvecklat en skönhetsrutin som gör att han kan kliva av planet utan att känna sig som en uttorkad trasa. I sin rutin ingår sex steg som bland annat består av återfuktning inifrån (satsa på vatten och undvik kaffe och te) och att lägga en sheet mask. Du kommer med största sannolikhet att få en del förvånade, och kanske till och med lite skrämda, blickar från dina medresenärer – men som Momo uttrycker det: “Min skönhet går före deras rädsla”. Vi är beredda att hålla med!

Men om du inte vill se ut som en i flygplansstolen så tipsar Momo om en av sina lite mer diskreta favoriter: Hydro gel eye dark spot eye patch från Masquebar. En smidig ögonmask som ökar elasticiteten i den tunna huden under ögonen och ger fin lyster.

Du hittar alla tips i Momos blogg, klicka här!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!