instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästa ansiktskrämerna till budgetpris – 7 bästsäljande dagkrämer

Av: Metro Mode

En ansiktskräm är ett måste för att bevara hudens fuktbalans och elasticitet. Här listar vi de mest prisvärda ansiktskrämerna för olika hudtyper.

Det finns en hel del prisvärda och effektiva ansiktskrämer på marknaden idag, men liksom med alla andra hudvårdsprodukter gäller det att välja en produkt som passar just dina behov. Här listar vi de bästa ansiktskrämerna i olika kategorier.

Bästa ansiktskrämen för torr hy

För dig som har torr hy rekommenderar vi Cetaphils Facial Moisturizer, vars omedelbara och långvariga effekter är kliniskt bevisade. Den innehåller mängder av välgörande ingredienser som sötmandelolja, niacinamid, pantenol och vitamin E. Dessutom är den icke-irriterande, vilket gör den till ett utmärkt val för personer med känslig hy.

Om du är ute efter en något lättare ansiktskräm för torr hud rekommenderar vi Facial moisturizing lotion PM från CeraVe. Den återfuktar och stärker hudbarriären och absorberas dessutom snabbt av huden utan att täppa till porerna. Passar även normal hy.

Bästa ansiktskrämen för känslig hy

Om du har känslig hy rekommenderar vi att prova Weledas Almond Facial Cream, en extra mild kräm som lugnar och balanserar huden samt förbättrar dess naturliga skyddsfunktioner.

Bästa ansiktskrämen med SPF

För dig som är ute efter en bra dagkräm med SPF är Niveas Q10 Power Firming Day Cream med SPF30 ett utmärkt val. Den passar dessutom känslig hy väl.

Bästa återfuktande ansiktskrämen

En härligt fuktgivande ansiktskräm är Face 3+3 Day Cream Parfymfri Dagkräm från ACO. Den ger en direkt återfuktning till huden och består av noga utvalda återfuktande ämnen och naturliga oljor.

Bästa återfuktande ansiktskrämen för normal och kombinerad hud

För dig som är ute efter en ansiktskräm för normal och kombinerad hud rekommenderar vi Fresh Hydration Face Cream från L300, en lättare ansiktscreme som både vårdar och återfuktar huden.

Bästa doftfria ansiktskrämen

The Ordinarys Natural Moisturizing Factors + HA Creme är en ansiktskräm som är helt doftfri och passar de flesta hudtyper. Ett bra val för dig som är ute efter en icke-fet, återfuktande kräm.

Här nedan hittar du mer information om de bästa och mest prisvärda hudkrämerna just nu!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår