instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Brun utan sol – tabletter och kapslar för att få solkysst hy

Av: Metro Mode

Brun utan sol-tabletter och kapslar är ett säkert sätt att bättra på solbrännan och få den att vara längre. Här tipsar vi om de bästa brun utan sol-tabletterna och kapslarna som går att klicka hem just nu!

Foto: Unsplash

Vill du få en snyggare solbränna och samtidigt skydda din hud i sommar? Då är brun utan sol-kapslar och tabletter något för dig. Vi guidar dig till hur du får din snyggaste bränna någonsin!

Vad är brun utan sol-tabletter och kapslar?

Brun utan sol-tabletter och kapslar är perfekt för dig som vill få en finare solbränna som varar långt in på hösten. Även om de ska kombineras med solskydd – detta gäller för övrigt alla brun utan sol-produkter – så bidrar de dessutom med ett extra skydd mot de cellskador som uppstår av UV-strålning.

Vad är betakaroten?

Tabletternas effekt beror att de innehåller betakaroten, ett pigment som i stort sett fungerar som ett förstadium till A-vitamin. Kroppen omvandlar betakaroten till Vitamin A vid behov, och Vitamin A bidrar i sin tur till att bibehålla normal hud, syn och slemhinnor. Det bidrar även till immunförsvaret fungerar som det ska.

Eftersom betakaroten är brunfärgat och lagras i hudens fettlager kan det ge huden en lätt brun nyans. Som en extra bonus visar studier att denna nyans uppfattas som mer attraktiv än den man får vid vanlig solbränna.

Sugen på att testa brun utan sol-tabletter eller kapslar? Spana in våra favoriter här nedan!

Källor: Vitalplus

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår