instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästa foundation för torr hy

Av: Metro Mode

Många upplever problem med att foundation förvärrar torrhet och lägger sig i fina linjer på ett kakigt och torrt sätt. Nedan listar vi de bästa produkterna för en torr hy som garanterar en återfuktad känsla full av glow!

Foto: Pexels

Tips mot torr hy i ansiktet

En återfuktad bas är den viktigaste nyckeln för att lyckas med din makeup. För dig som har problem med torr hy, använd regelbundet hudvårdsprodukter som är framtagna för din hudtyp och glöm inte att återfukta huden ordentligt när dagen är slut, efter att du rengjort ansiktet och tagit bort dagens smink.

En favorit på redaktionen är Weleda skin food som är en lätt ansiktskräm som återfuktar även torr hy. Med sin snabbabsorberande formula full av naturliga ingredienser är den en trygg grund i badrumsskåpet. Den förhindrar dessutom fuktförlust under dagen. En väl återfuktad hud ger de bästa förutsättningarna för att din makeup-bas ska lägga sig jämnt och hålla under dagen. Välj gärna produkter med naturliga och ekologiska ingredienser.

Maxa lyster

För att maxa lyster och glow även på torr hy krävs en foundation som passar dina behov. Så snart grunden är lagd och ansiktet återfuktat är du redo för en foundation som gör resten av jobbet. Nedan listar vi våra favoriter för just torr hy!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår