Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

CeraVe – Det prisvärda hudvårdsmärket som kändisarna och hudspecialisterna avgudar

CeraVe är hudvårdsmärket som hudspecialister rekommenderar om och om igen – och som dessutom inte kostar skjortan. Vi tar en närmare titt på CeraVe och deras hyllade produkter.

Foto: Unsplash

Kändisar som Blake Lively och Olivia Wilde är några av de kändisar som använder produkter från CeraVe – Blake Lively använder enligt uppgifter deras solskyddsfaktor och Olivia Wilde älskar deras fuktighetskräm.

Att många kändisar gillar att använda samma hudvårdsmärke är kanske inte så konstigt – men i detta fallet är det anmärkningsvärt eftersom inga av CeraVes produkter kostar mer än 20 amerikanska dollar, alltså motsvarande ca 180 svenska kronor.

Hudvård som faktiskt fungerar

CeraVes produkter har inte de glammigaste förpackningarna, med det de förlorar i estetik tar de igen i funktion. Experter på hudvård menar att det inte finns en enda produkt från märket som inte håller vad den lovar, något som är svårt att säga om många andra märken på marknaden.

Produkterna är omtyckta för sina återställande och skyddande egenskaper. Om du är ute efter en hudvårdsprodukt som återställer din huds fuktbalans och lugnar ner hudutslag så är detta märket för dig.

Du hittar ett stort sortiment av CeraVes produkter hos Lyko här!

Nedan hittar du våra favoriter!

Källa: Who What Wear

Hydrating Cleanser - CeraVe KÖP

Hydrating Cleanser - CeraVe

Fuktgivande rengöring för ansikte och kropp som passar normal till torr hud. Den rengör milt och skonsamt utan att störa hudens skyddande barriär. Formulan innehåller tre essentiella ceramider och hyaluronsyra som hjälper huden att bevara sin naturliga fuktnivå.

Pris: 139 kronor.

(Rek pris: 219 kr)

Finns även hos Meds!

 

 

KÖP

Nästa bild
Moisturizing cream - CeraVe KÖP

Moisturizing cream - CeraVe

Återfuktande creme för torr/mycket torr hud. Till ansikte och kropp. Bidrar till att stärka hudbarriären i ansiktet och på kroppen med hjälp av tre essentiella ceramider och hyaluronsyra.

Pris: 165 kronor.

Finns även hos Meds!

Finns även hos Lookfantastic!

 

KÖP

Nästa bild
Reparative Hand Cream - CeraVe KÖP

Reparative Hand Cream - CeraVe

Återfuktande handkräm för mycket torr hud. Den har en lätt konsistens som känns behaglig på händerna. Krämen gör huden mjuk och bidrar till att stärka hudens skyddande barriär.

Pris: 109 kronor.

Finns även hos Apotek Hjärtat!

Finns även hos Lookfantastic!

 

KÖP

Nästa bild
Renewing SA foot cream - CeraVe KÖP

Renewing SA foot cream - CeraVe

Fotcreme för mycket torr, sprucken och ojämn hud. Exfolierar och återfuktar. Gör huden mjukare och bidrar till att stärka den skyddande hudbarriären. Med salicylsyra, ceramider och ammoniumlaktat.

Pris: 129 kronor.

Finns även hos Meds!

Finns även hos Lookfantastic!

 

KÖP

Nästa bild
CeraVe Hydrating Foaming Oil Cleanser - CeraVe KÖP

CeraVe Hydrating Foaming Oil Cleanser - CeraVe

Fuktgivande löddrande rengöringsolja för normal till mycket torr hud. För ansikte och kropp. Rengör, återfuktar och lugnar huden utan att störa den skyddande hudbarriären i ansiktet och på kroppen. Med tre essentiella ceramider, skvalanolja och triglycerid. Ingen fet känsla. Utan parfym. Hypoallergen.

Pris: 129 kronor.

Finns även hos Lookfantastic!

 

KÖP

Nästa bild
Moisturizing cream - CeraVe KÖP

Moisturizing cream - CeraVe

Fuktgivande hudkräm för ansikte och kropp. Den passar torr till mycket torr hud och återfuktar på djupet utan att täppa till porerna. Formulan är berikad med tre essentiella ceramider och hyaluronsyra som stärker hudens skyddande barriär och hjälper huden att bevara sin naturliga fuktnivå.

Pris: 167 kronor.

(Rek pris: 209 kr)

Finns även hos Lookfantastic!

 

KÖP

Nästa bild
Instant Hydration Eye Repair Cream - CeraVe KÖP

Instant Hydration Eye Repair Cream - CeraVe

Ta bort tecken på trötthet medCeraVe Eye Repair Cream, en ögoncreme som utvecklats av dermatologer för att behandla mörka ringar och svullnader runt det känsliga ögonområdet.

Pris: 139 kronor.

Finns även hos Lyko!

Finns även hos Lookfantastic!

Finns även hos ASOS!

 

KÖP

Nästa bild
Micellar Cleansing Water with Niacinamide & Ceramides for All Skin Types - CeraVe KÖP

Micellar Cleansing Water with Niacinamide & Ceramides for All Skin Types - CeraVe

Micellarvatten som rengör, återfuktar och tar bort smink på ett effektivt sätt, utan att störa hudens skyddsbarriär. Med tre essentiella ceramider och niacinamid. MVE-teknologi frigör kontinuerligt återfuktande ingredienser i 24 timmar och bidrar till att hålla huden mjuk hela dagen.

Pris: 159 kronor.

Finns även hos Meds!

Finns även hos Lookfantastic!

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!