instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

“Everything shower” trendar på TikTok – men vad är det egentligen?

Av: Metro Mode

“Everything shower” har blivit en riktig snackis på sociala medier. Här är allt du behöver veta om trenden som hjälper dig att maxa din duschrutin!

Foto: Instagram @sknperfct

Om du har hängt på TikTok under den senaste tiden har du kanske hört talas om konceptet “Everything shower” – en duschrutin som många sparar till dagar då de har tid för att pyssla om sig själva lite extra.

En “Everything shower” är inget som man gör varje dag, eftersom det helt enkelt är för tidsödande: ofta innefattar den allt från hud- och hårvård till hårborttagning. Många tar denna typ av dusch en gång i veckan eller mer sällan, och ägnar då ofta timmar åt de olika steg som ingår i den.

På TikTok har mängder av användare delat med sig av videor märkt med hashtaggen #everythingshower för att berätta vad som ingår i just deras “Everything shower”.

@samanthajacobsen_ In honor of the “everything” Sunday shower. What are some of y’alls favorite products? #preppy #preppyshowertok ♬ Young Folks – Shindig Society

Så tar du en “Everything shower”

Det finns egentligen inga regler för hur en “Everything shower” ska se ut, förutom att den ska vara lite mer utförlig än en vanlig dusch.

Här är några exempel på saker du kan göra innan, under och efter en “Everything shower”:

Före duschen:

Under duschen:

Efter duschen:

Ett tips är att planera i vilken ordning du ska göra saker och ting innan du kliver in i duschen. Om du till exempel använder dig av en hårmask kan du applicera den, sätta upp håret med en stor klämma, och ägna dig åt något annat medan du låter masken verka.

Nedan hittar du våra favoritprodukter för en lyckad “Everything shower”!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår