instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Vi kan inte få nog av glow – 5 steg till strålande lyster

Av: Metro Mode

Med enkla steg kan du både fuska till dig och fylla på kroppen med naturliga ingredienser – för härligt lyster! Grunda med noggrann rengöring och fuktkräm – och toppa kindbenen med härligt skimmer.

Foto: Lyko

Behöver du grymma tips på hur du får ett fräscht glow till din vardagssminkning? Då har vi tipsen till dig! Glöm inte att rengöring är a och o i din hudvårdsrutin och var noga med att få bort alla sminkrester. Fukt är också ett steg i din rutin som du inte får hoppa över om du vill ha ett härligt lyster. Slutligen – toppa dina kindben med skimmer från din favorit-highlighter. Ta del av 5 tips och skönhetskap som fixar ditt lyster!

Rengöring

Glöm inte att tvätta bort sminket varje kväll och att rengöra ansiktet varje morgon. Rengöring är bland det viktigaste i din hudvårsrutin. Även om du inte har smink bör du rengöra ansiktet, då den varje dag utsätts för avgaser och smutspartiklar.

Fukt

Många tenderar att få torrare hy under vintern. Ge din hud den återfuktning den behöver med hjälp av en ansiktskräm.

Primer

Investera i en återfuktande och lystrig primer för att få ett resultat som sitter hela dagen. Applicera innan din bas.

Concealer

Lite concealer under ögonen är en quick fix som snabbt döljer mörka ringar och ojämnheter. Men glöm inte din skönhetssömn och att dricka rikligt med vatten (rena rama mirakelkuren)!

Highlighter

Vill du haka på den lystriga trenden? Skapa det ultimata glowet med en skimrande highlighter! Applicera på kindbenen, under brynen, nästipp och näsrygg för ett piggt och fräscht resultat. Finns både i puder och flytande variant.

Se produkterna som fixar looken!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår