Skönhet

Kändisfrisören Antonio Axu om säsongens 4 trendigaste frisyrer

Sugen på en ny frisyr? Stjärnfrisören Antonio Axu listar de 4 hetaste frisyrerna för sommaren 2015.
 
Karlie Kloss
Ostylat beachhår likt Karlie Kloss
– Det här är ett väldigt stylat hår men som uppfattas som om det inte är det. Håret är glansfönat och sedan böjt med en stor locktång. Hemligheten här är att inte låta lockarna bli för lockiga utan det ska vara lösa lockar som är utborstade. Sedan spelar färgen stor roll. Att det ska se naturligt ofärgat ut men egentligen är det väldigt genomtänkt.
 
Olivia Palermo
Den långa slarviga fiskbensflätan likt Olivia Palermo
– Det här kommer säkert bli en riktig sommarhit! Den här frisyren är skonsam för håret. Det är en trend från catwalken som kommer tas till vardagslooken och till beachen på semestern. Det som är lite speciellt med denna slarviga fiskbensfläta är att du vårdar håret. Du slipper slita ut det med plattänger och samtidigt får du en fräsch look.
 
Caroline-de-Maigret
Rama in ansiktet med en lugg likt Caroline de Maigret
– Om det är någon gång man ska testa att ha lugg så är det just precis nu. Luggen ramar in ansiktet och ger karaktär samt jäkligt snyggt till ett par solglasögon.
 
Kate Bosworth
Låt håret sluta vid axlarna likt Kate Bosworth
– Lobben är klockren och omåttligt populär! Detta är även den frisyr som kräver minst hårstyling. Lobben framhäver dina outfits på ett helt annat sätt än om du har långt hår. Det blir mer elegant på ett sätt jag gillar.
 Kändisfrisören Antonio Axu om hårtrender för våren 2015
Antonio Axu driver sin egen salong på Östermalm i Stockholm, en föningssalong på Hotel Diplomat och har nyligen lanserat en exklusiv serie av hårborstar. Han är även mannen bakom Marie Serneholt, Carolina Gynning, Anine Bings snygga frisyrer för att nämna några.
 
 
Av: Elina Malm
Foto: REX

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!