instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Kora Organics – Miranda Kerrs hajpade ekologiska och naturliga hudvård

Av: Metro Mode

2018 lanserades Miranda Kerrs skönhetsmärke Kora Organics i Sverige ekologisk och naturlig hudvård från Australien med en riktig stjärningrediens!

Foto: Instagram @koraorganics

Kora Organics har länge varit Hollywood-kändisarnas favoritmärke med en hudvårdsserie bestående av naturliga, ekologiska och veganska ingredienser som bland annat jojobaolja, aloe vera och örtextrakt.

Bakom märket står Miranda Kerr, en av världens mest kända supermodeller. Miranda som är född och uppvuxen i Australien har alltid värdesatt ett hållbart och naturligt liv byggt på ekologisk och hälsosam mat. Redan under 2006 började hon utveckla en naturlig och ekologisk hudvård som idag finns i över 25 länder.

Miranda Kerr menar att nyckeln ligger i att huden får naturlig näring för att kunna stråla och den viktigaste ingrediensen i hennes produkter är nonioljan, från nonifrukten, känd för sina hudföryngrande och reparerande egenskaper. Den innehåller bland annat A-vitamin och C-vitamin och skyddar huden från angrepp som får den att åldras i förtid.

Kora Organics finns att köpa på Bangerhead, Åhléns, Lyko, Nordicfeel och Kicks.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår