Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Här är dagkrämerna som hjälper din hud att hålla balansen i höst

Här är dagkrämerna som hjälper din hud att hålla balansen i höst
10 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/09/aesop.jpg

Dagkräm, Aesop

Den här dagkrämen är perfekt för dig som bor i storstan och som ständigt utsätts för luftföroreningar. Den innehåller nämligen en rejäl dos av C-vitamin och antioxidanter som skyddar och vårdar hyn under hela dagen.

https://metromode.se/files/2015/09/Unknown1.jpeg

Dagkräm, Moonsun

Organic of Sweden Face cream 50 ml, 398 kr

Det här är en så kallad balanserad ansiktskräm som är perfekt till en torr eller mogen hy. Den innehåller ingredienser som macadamia olja och havtorn som vårdar och tillför fukt till huden.

https://metromode.se/files/2015/09/Generate-1.png

Dagkräm, Lancôme

Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Rich Cream, 495 kr

“Hydra Zen” är en lugnande och återfuktade dagkräm gjord på ingredienser av hyaluronsyra och rosextrakt som hjälper din torra hy att återfå balansen igen.

https://metromode.se/files/2015/09/resize_1300-1800_mpicautcocooncream.jpg

Dagkräm, Picaut

M Picaut Calming Cocoon Cream, 699 kr

Den här krämen är väldigt fet och passar perfekt under vinterhalvåret. Den både tillför och binder fukten tack vare sina magiska ingredienser och får den att stråla igen.

https://metromode.se/files/2015/09/Generate-2.png

Dagkräm, Lumene

Lumene Bright Now Vitamin C Shine Control Cream-Gel, 189 kr

“Bright Now” från Lumene ger tillbaka din lyster och din spänstighet i huden samtidigt som den tillför massa näring från bland annat det nordiska hjortronet.

https://metromode.se/files/2015/09/Generate.png

Dagkräm, Clinique

Moisture Surge Intense, 430 kr

Den här dagkrämen är speciellt utvecklad för just torr hy och passar perfekt under hösten. Den innehåller mängder av fukt och lugnande ingredienser som låter huden behålla sin balans hela säsongen.

https://metromode.se/files/2015/09/Dr.-Hauschka-Rose-Day-Cream-272-kr.jpg

Dagkräm, Dr. Hauschka

Rose Day Cream, 272 kr

Tack vare sina ingredienser som ädel- och vildrosblad hjälper den här krämen dig att harmonisera och stärka din hy. Den innehåller även Sheasmör, rosenbladsvax och advokadoolja som binder och återfuktar huden samt förhindrar att den blir torr under dagen.

https://metromode.se/files/2015/09/10999393-1411141715-996321.jpg

Dagkräm, Decléor

Intense Nutrition Comfort Cocooning Cream, 579 kr

Den här krämen passar en torr hy eftersom den är rik på både näring som återfuktande ingredienser så som skyddande växtkomplex. Den innehåller även ingredienser som avokado, solros och soja som verkar fuktgivande och mjukgörande och som skyddar mot kyla och stora temperaturförändringar.

https://metromode.se/files/2015/09/NYR_Frankincense_Hydrating_Cream_NEW.jpg

Dagkräm, Neal's Yard

Frankincense Hydrating Cream, 385 kr

Den här dagkrämen från Neal’s Yard innehåller ingredienser som växtoljor och örtextrakt som hjälper till att stärka och föryngra huden. Den innehåller även återfuktande och mjukgörande egenskaper som hindrar uppkomsten mot en torr och livlös hy.

https://metromode.se/files/2015/09/SBA-Firming-Day-Cream-with-box.jpg

Dagkräm, Estelle & Thild

Firming Day Cream, 479 kr

“Firming Day Cream” är skapad för en extra torr och utsatt hy och innehåller ingredienser som direkt återfuktar den och får den att blir mjuk och spänstig på nolltid.

 
Lika viktigt som det är att byta ut sommargarderoben mot höstgarderoben är det att rensa mellan krämerna man har där hemma inför varje ny säsong. För det är inte alltid så att krämen du hade i somras fungerar under hösten och vintern. Vi går mot ett kallare och torrare klimat vilket betyder att huden behöver extra mycket fukt för att återhämta sig och behålla sin spänst och lyster. Men skönhetshyllorna är som oftast likt en vildvuxen djungel helt omöjliga att hitta bland så därför har vi letat fram och plocka ut 10 dagkrämer som passar perfekt för syftet. Du hittar dem i bildspelet ovan.
 
 
Av. Caroline Sandström
 
 
Läs även:
8 heta doftnyheter – vilken bär du i höst?
Caroline Sandström listar sina 5 bästa produkter någonsin
Äntligen! 5 skönhetsprodukter som nyligen kommit till Sverige
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!