Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Rädda ditt hår med koffein – 7 produkter för ett fylligare hår

Känns det som att ditt hår bara blir tunnare och tunnare? En hårvårdsprodukt med koffein kan vara lösningen på dina problem! Vi listar sju produkter som gör skillnad för ditt hår.

Foto: Unsplash

Det finns många anledningar till att håret tunnas ut, från stress och hormonförändringar till vilka gener vi bär på. Detta innebär dock inte att det inte finns något du kan göra åt saken!

Gynnar hårväxten

Hårvårdsprodukter med koffein kan hjälpa till att stimulera blodcirkulationen i hårbotten och därmed gynna hårväxten – goda nyheter för dig som saknar ditt fylliga hårsvall.

Dessutom finns det en chans att koffein kan hjälpa till att motverka håravfall (även om det behövs mer forskning i detta), så efter några månaders användning av produkterna nedan kan du komma att upptäcka att du tappar färre hårstrån i allmänhet.

Nedan listar vi sju produkter med koffein som gör gott för hår och hårbotten!

Naturaltech Energizing Shampoo - Davines KÖP

Naturaltech Energizing Shampoo - Davines

Energizing Shampoo är ett schampo för ömtålig hårbotten och hår som har en tendens att falla av. Denna produkt stimulerar hudens mikrocirkulation.

Pris: 319 kronor.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Destined For Density™ Caffeine + Biotin Peptide Density Shampoo - Briogeo KÖP

Destined For Density™ Caffeine + Biotin Peptide Density Shampoo - Briogeo

Destined for Density™ Caffeine + Biotin Peptide Density Shampoo kombinerar vetenskapligt bevisade ingredienser som kopparpeptider och zink med nödvändiga vitaminer som biotin och vitamin E för att hjälpa till att främja ett hår som ser tjockare ut. Detta schampo innehåller koffein, grön kaffeolja och CoQ10 för att främja näringsrik mikrocirkulation till hårbottnen och hårrötterna för ett hår som ser fylligare och friskare ut.

Pris: 339 kronor.

KÖP

Nästa bild
Destined For Density™ Caffeine + Biotin Peptide Density Conditione - Briogeo KÖP

Destined For Density™ Caffeine + Biotin Peptide Density Conditione - Briogeo

Destined for Density™ Caffeine + Biotin Peptide Density Conditioner kombinerar vetenskapligt bevisade ingredienser som kopparpeptider och zink med nödvändiga vitaminer som biotin och vitamin E för att hjälpa till att främja ett hår som ser tjockare ut. Detta balsam innehåller koffein, grön kaffeolja och CoQ10 för att främja näringsrik mikrocirkulation till hårbottnen och hårrötterna för ett hår som ser fylligare och friskare ut.

Pris: 288 kronor.

(Rek pris: 339 kr)

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Anti-Hair Loss Stimulating Scalp Spray - Rated Green KÖP

Anti-Hair Loss Stimulating Scalp Spray - Rated Green

Stimulerande hårbottenspray med kallbryggd ekologisk rosmarinjuice och KFDA-godkända aktiva håravfallsförebyggande ingredienser, hjälper till att stärka tunt hår och lugna stressad hårbotten. Med noggrant utvalda botaniska ingredienser känns hårbotten frisk och uppfriskande, och ditt hår ser fylligare och tjockare ut.

Pris: 219 kronor.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Grow Volume Shampoo - Mádara KÖP

Grow Volume Shampoo - Mádara

Börja en bra hårdag med detta schampo baserat på koffein, zink och svamp, rik på växtvitamin Niacin [B3] och volymgivande Pantotensyra [B5] från Nordisk kantarell.
Återaktiverar din hårbotten samt rengör håret och efterlämnar det mjukt, glansigt och fylligt.

Pris: 235 kronor.

Finns även hos Eleven!

KÖP

Nästa bild
Gold Lust Repair&Restore Shampoo  - Oribe KÖP

Gold Lust Repair&Restore Shampoo - Oribe

Återställ hårets glansiga och friska utseende detta revitaliserande schampo kombinerar uråldriga oljor och extrakt – cypress, argan och maracuja – med vårt revolutionerande föryngrande komplex för att balansera hårbotten och stärka varje hårstrå inifrån.

Pris: 195 kronor.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
The Coffee Scrub - Budgie KÖP

The Coffee Scrub - Budgie

En mjukgörande hårskrubb med kaffebönor som rengör och tar bort smuts och produktrester. De naturligt malda kaffebönorna exfolierar varsamt hårbotten medan koffeinet stimulerar hårsäckarna. Abyssinia, oliv och havreolja ger djupare näring, mjukgör håret och ger en frisk glans. Doft av bryggt kaffe. 100% vegansk och tillverkad i Sverige. Veckovård för alla hårtyper.

Pris: 149 kronor.

KÖP

Nästa bild
Intense Thickening Shampoo - Grow Gorgeous KÖP

Intense Thickening Shampoo - Grow Gorgeous

Återuppliva tunt, livlöst hår med Grow Gorgeous Intense Thickening Shampoo. Den rikt vårdande formulan rengör effektivt hårbotten, rötterna och topparna vilket gör håret fylligare och volymfullt.

Pris: 141 kronor.

(Nedsatt 60 kr)

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!