instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Så får du det perfekta glowet – i 3 enkla steg

Av: Metro Mode

Det förvånar ingen att den största beautytrenden just nu stavas glow. Med en strålande hy som ser levande ut kommer alla dina skönhetsprodukter ännu mer till sin rätt – och det bästa är att det är enklare än du tror att ge din hy det magiska glowet.

Foto: REX

Med tre enkla steg kan du maxa ditt glow – både till vardag och till fest. Våren ligger framför oss och likaså solen som ofta är lika efterlängtad som knepig att förhålla sig till. Det är vanligt att man känner sig lite extra grå och glåmig när ljuset återvänder. Maxa ditt glow redan nu och var redo för både våren och ljuset!

Steg 1

Hudvård

Att välja rätt hudvård är grundbulten för att maxa sitt glow. Det börjar inifrån med att dricka ordentligt med vatten, sova bra och äta en hälsosam och varierad kost. Med hjälp av rätt hudvård kan du sedan lystermaxa genom att hålla huden fri från döda hudceller och genom att hålla hudens fuktnivåer i balans. Med hjälp av rätt exfolierande produkter, återfuktande serum, ansiktsmasker och hudkrämer kommer du en bra bit på vägen!

Steg 2

Lysterboosta basen

Sedan är det dags att fuska fram ännu mer glow med hjälp av makeup. Använd en lystergivande primer och applicera över hela ansiktet eller på kindben och näsben. Välj också gärna en foundation med lyster. Applicera gärna din makeupbas med en fuktad makeupsvamp, på så sätt undviker du att basen blir för tjock så att hudens naturliga lyster också lyser igenom.

Steg 3

Rätt highlighter

En highlighter innehåller ljusreflekterande och skimrande partiklar och finns i olika former. Testa dig fram och använd den sort som passar dig och din hud bäst. Flytande krämer och stick kan fungera bra för en torrare hy och puderbaserade är oftast bättre för den med fet hy. Du applicera highlighter på kindbenen, längs med näsbenet, över amorbågen, på hakspetsen och under ögonbrynen. Du kan också använda den i de inre ögonvrårna och vid tinningarna!

Läs även: Därför ska du ha C-vitamin i din huvdård.

Källa: Kicks

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår