instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Så skapar du en perfekt bas med no makeup-makeupen

Av: Metro Mode

Den naturliga looken är populär av en anledning och den är här för att stanna! Nedan guidar vi dig till den perfekta basen för en osminkad look!

Foto: Estée Lauder

Istället för att täcka huden för hårt i din hudvårdsbas finns det flera enkla sätt att satsa på en lätt och naturlig grund som ser betydligt mer osminkad ut. Den naturliga looken är det allra hetaste just nu och är enkel att få till. Nedan berättar vi hur du går tillväga på bästa sätt för en jämnare och skinande naturlig look!

Så lägger du en naturlig makeup-bas

Börja med att täcka över fläckar och pigmenteringar genom en strategisk applicering av cocealer. Täck enbart de partier som behöver täckas, mörka ringar under ögonen och eventuella blemmor. Satsa på en nyans som är så lik din hudton som möjligt. Du kan eventuellt välja en något ljusare concealer under ögonen. Låt gärna concealern sitta ett tag innan du blandar ut den.

Applicera sedan en färgad fuktkräm med lätt täckning som både jämnar ut din hudton och samtidigt skyddar med solskyddsfaktor. Klappa in den försiktigt.

Avsluta med en lätt applicering av ett solpuder för att ge ansiktet lite liv och färg. Applicera endast där solen träffar ansiktet, i pannan, på näsan och på kindbenen.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår