Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Skydda dig mot UV-strålning! De 7 bästa dagkrämerna med SPF

Ju tidigare du börjar använda SPF, desto mer kan du skydda ansiktet och undvika rynkor och skador på huden. Det allra smidigaste är att börja använda en dagkräm som innehåller solskydd. Spana in de sju bästa 2020. 

Vill du bevara en hälsosam hud under sommarhalvåret är UV-skydd i ansiktet väldigt viktigt! Du ska använda minst SPF 15 i ansiktet, och ska du vistas på stranden under semestern rekommenderas SPF 50. Det kan vara lätt att glömma bort att smörja på ett lager med solkräm i ansiktet så det enklaste är att alltid ha SPF i din dagkräm! Nedan hittar du våra sju favoriter som alla både återfuktar, skapar lyster och skyddar huden.

Läs också:

Så gör du din hy redo för våren.

5 otippade saker som skadar ditt hår under sommaren.

Skydda dig mot UV-strålning! De 7 bästa dagkrämerna med SPF.

Så skyddar du dig bäst mot solens UV-strålning i sommar.

De bästa dagkrämerna med solskyddsfaktor.

Så får du enkelt bort dina brun utan sol-fläckar från kroppen.

Dagkräm - Lumene KÖP

Dagkräm - Lumene

“Nordic Hydra Oxygenating Day Fluid SPF30 är en ultralätt dagcreme som kombinerar nordiska supervatten för en kontinuerlig återfuktning av huden samtidigt som den  hjälper till att ge huden syre. Den skyddar huden mot exponering för UVA/UVB. Applicera på morgonen på rengjort ansikte och hals.”

Pris: 219 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dagkräm med SPF25 - Clinique KÖP

Dagkräm med SPF25 - Clinique

“Väcker huden och ger den 12 timmars uppiggande lyster med en ungdomligare finish. Hjälper till att synligt korrigera de första ålderstecknen, ojämn hudstruktur, gråhet, fina linjer och rynkor. Hjälper till att försvara huden mot flera av dagens vanligaste föroreningar. Innehåller solskyddsingredienser som avobenzone and octisalate som skyddar mot UVA- och UVB-strålar.”

Pris: 315 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dagkräm - Vichy KÖP

Dagkräm - Vichy

“Vichy Slow Age är en dagkräm som hjälper till att motverka utvecklingen av ålderstecken i huden och stärka huden samt återfuktar huden och gör den mer elastisk för en fin lyster. Den innehåller SPF 25.”

Pris: 299 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dagkräm - Emma S KÖP

Dagkräm - Emma S

En återfuktande och skyddande anti-age dagcreme som förebygger hudens åldrande. Ingredienserna Nano White och Detoxophane bidrar till att ge din hud en jämnare hudton. Innehåller SPF 15.”

Pris: 389 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dagkräm - Estée Lauder KÖP

Dagkräm - Estée Lauder

“En dagcreme med ett nytt avancerat SPF-filter för solskydd och ännu flera antioxidanter, som skyddar och genomfuktar huden. Denna creme ger näring och komfort till torr hud. Innehåller SPF 15, resestorlek.”

Pris: 575 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dagkräm - Kiehls KÖP

Dagkräm - Kiehls

“En fuktcreme som innehåller squalane och vitaminerna A och E och är lämplig för alla hudtyper. Den innehåller SPF 30.”

Pris: 295 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dagkräm - La Roche-Posay KÖP

Dagkräm - La Roche-Posay

“Pigmentclar UV SPF30 bidrar till att förebygga pigmentförändringar och gör dem mindre synliga. Dagkrämen har en lätt och återfuktande konsisten och täpper inte igen porerna.”

Pris: 299 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!