instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Torra läppar? Se hit – här är 12 vårdande produkter för mjuka läppar i vinter

Av: Metro Mode

Nu när det är kallt ute och temperaturen ligger närmare noll dras fukten ut ur läpparna och därför blir de torra och nariga. Men du kan vara lugn – det finns produkter som får torra läppar att bli mjuka och fina igen!

Foto: Instagram @wendyswan

Vi får torra läppar när de blir fattiga på fukt. Att dricka vatten är självklart bra, men när läpparna redan är torra räcker inte det. Då behöver du skrubba bort de torra och döda hudcellerna och sedan återfukta med ett vårdande läppbalsam.

Du kan enkelt göra en egengjord peeling för läpparna! Allt du behöver är socker eller havssalt, honung, valfri olja och en frottéhandduk. Blanda ihop ingredienserna i en liten skål och gnugga sedan försiktigt på läpparna under en halv minut. Därefter använder du en blöt frottéhandduk för att försiktigt tvätta bort skrubben. Återupprepa proceduren tills dina läppar känns lena och fina igen.

Efter att ha skrubbat bort döda hudceller är det viktigt att du återfuktar dina läppar för att ge de fukt och skydd. Nedan har vi samlat ihop 12 läppbalsam som fungerar perfekt för att få tillbaka mjuka läppar!

Läs också:

Bäst i test! 7 vårdande ansiktsoljor.

Serum som verkligen gör skillnad för din hy! Här är de mest hyllade.

Bästa foundation – de här använder makeup-artisterna!

10 skönhetsknep som underlättar ditt liv.

Makeup-artisten tipsar: Vanligaste felen alla gör när de applicerar foundation.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår