instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Tre anledningar att tvätta håret efter träningen

Av: Metro Mode

Många prioriterar idag en aktiv livsstil, men regelbunden träning innebär också att man blir svettig och behöver duscha oftare. De kan vara knepigt att veta hur ofta man behöver tvätta håret, och framförallt om man tränar mycket. Vi berättar varför du alltid bör tvätta håret efter träning.

Att duscha och tvätta håret för ofta kan leda till att man torkar ut både huden och håret. Men det handlar egentligen inte om hur ofta du tvättar håret så länge du använder dig av rätt hårvårdsprodukter som inte påfrestar hårbotten. Nedan kan du ta del av tre anledningar till att du bör tvätta håret varje gång du tränat.

Tre anledningar att tvätta håret efter träning

Skonsam hårvård som rengör på djupet

Många är oroliga för att fler tvättar ska leda till fetare hårbotten, men det kan undvikas så länge du väljer rätt produkter. Välj skonsam och återfuktande hårvård som rengör på djupet utan att torka ut eller påfresta håret och hårbotten.

Björn Axén Sport är en hårvårdsserie speciellt utvecklad för personer med en aktiv livsstil. Produkterna innehåller de aktiva ingredienserna pepparmintolja och ekologisk tea tree-olja, varsamma oljor som rengör på djupet och vårdar hårbotten. Spana in de veganvänliga produkterna nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår