Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Skönhet

Så hittar du rätt ögonbrynsform för dina ansiktsdrag

Så hittar du rätt ögonbrynsform för dina ansiktsdrag
7 Se Bildspelet
http://metromode.se/wp-content/blogs.dir/1/files/resized/fe/fe3ac42f90f4eb3b2015190b9fbe1532_980x0_85_ns_v4.jpg?src=YTo4OntzOjE6InQiO3M6NjoicmVzaXplIjtzOjM6InNyYyI7czo4ODoiaHR0cDovL21ldHJvbW9kZS5zZS9maWxlcy8yMDE2LzA1L1JlZXNlLVdpdGhlcnNwb29uLW9nb25icnluLW9nb25lbi10YXR0LWlob3AtZm9ybWEtLmpwZyI7czo1OiJtYXhfdyI7aTo5ODA7czo1OiJtYXhfaCI7aTowO3M6NDoiY3JvcCI7YjowO3M6OToiY3JvcF9hcmdzIjthOjA6e31zOjc6InF1YWxpdHkiO2k6ODU7czo3OiJzaGFycGVuIjtiOjA7fQ%3D%3D

Hjärtformat ansikte

Har du ett hjärtformat ansikte? Då har du tyvärr inte fått ett lätt jobb. Det kan vara svårt att få till ett bra ögonbryn, eftersom fokus redan ligger på dina ögon och panna. Det bästa är om du försöker hålla brynet så rakt som möjligt och måla de inte för hårt.

 

Foto: REX

Det finns tyvärr inte en ögonbrynsform som passar alla utan det är som mycket annat i skönhetsvärlden, helt individuellt. Det handlar helt om hur ditt ansikte ser ut och var dina ögon sitter. Det finns en hel del du måste veta innan du plockar fram pincetten.
 
Det finns väl ingen som har missat att den största skönhetstrenden just nu är ett par snygga ögonbryn. Håret ovanför våra ögon får äntligen den uppmärksamheten det förtjänar. Att få till ett snyggt ögonbryn kan vara lättare sagt en gjort. Vi som började plocka våra ögonbryn på 00-talet vet att det verkligen går att sabba sina bryn… För att detta inte ska hända igen har vi hittat tipsen som hjälper dig hitta rätt form för dina ögonbryn!
 
Foto: REX

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Man
Kevin Triguero
Hälsa
PT-Fia
Lifestyle
Linn Herbertsson
Creative
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emelie Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Creative
Flora Wiström
Creative
Sandra Hjort
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Johan Hurtig
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Elin Johansson
Creative
Linn Wiberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Home
Julia K
Man
Philip Conradsson
Man
Viktor Frisk
Man
Niklas Berglind
Creative
Sara Edström
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell