Nöje

Enkla och lyxiga snacks räddar helgen – chips toppade med löjrom

Glöm en påse grillchips till filmen, festen eller myskvällen med partnern i kväll och satsa istället på enkla och lyxiga godbitar bestående av spröda chips toppade med crème fraiche, löjrom och finhackad rödlök. Det blir nämligen inte mer helg än så här. 

Foto: Tasteline & Lina Eidenberg Adamo

Ensamtid i helgen? Varför inte luta dig tillbaka med en bricka med chips, toppade med löjrom och något gott i glaset?

Se receptet nedan!

Chips toppade med löjrom

Chips toppade med löjrom

Du behöver:

Salta chips ( eller nachos)

2,5 dl crème fraiche

1 dl majonäs

Löjrom

Färsk dill

1 finhackad rödlök

Gör så här: 

Blanda samman crème fraiche med majonäs i en skål.

Ta fram chipsen och klicka på en bit av creme fraiche-smeten.

Finhacka rödlöken.

Toppa chipsen med löjrom och strö över rödlöken och garnera med dill.

Servera direkt.

Foto: Tasteline

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!