Nöje

Victoria Beckhams hyllning på dottern Harpers födelsedag: “Du är vårt allt”

David och Victoria Beckham var inte sena med att gratulera sin dotter, Harper Beckham, när hon blev tonåring häromdagen. “Vi är så stolta över den glada, vackra, talangfulla unga dam du håller på att bli”, skriver Victoria på Instagram.

Foto: Instagram @victoriabeckham

Under onsdagen passade världens kanske mest kända power couple, Victoria och David Beckham, på att gratulera sin dotter på födelsedagen. I flera inlägg på Instagram hyllar paret Harper Beckham, som nu har blivit tretton.

Hyllar dottern på Instagram

De äkta makarna delade bland annat ett inlägg bestående av klipp från Harpers uppväxt. I sitt inlägg kallar Victoria dottern för sin “bästa vän”:

“Grattis på födelsedagen till min bästa vän. Du är söt och snäll och ditt leende värmer våra hjärtan varje dag. Du är verkligen vårt allt, Harper Seven, och vi är så stolta över den glada, vackra, talangfulla unga dam du håller på att bli.”

Även David skrev en gullig text till den nyblivna tonåringen:

“Pappa är så stolt över dig, du har växt upp till en snäll, generös och vacker ung dam med ett otroligt hjärta och ett otroligt leende som vi alla älskar så mycket. Var alltid den vackra person som du är. Harper Seven du är min värld.”

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!