Skönhet

Sugen på page? De här stilarna trendar 2024

Om det är någon frisyr som vi förknippar med 2024 är det pagen. Funderar du på att hoppa på trenden? Då ska du kolla in vår lista där vi går igenom årets hetaste varianter!

Foto: Instagram @hoskelsa/@salome.mory

Dags för en ny frisyr? Gör som några av våra främsta trendsättare och satsa på en trendig page! Nedan hittar du några av de stilar som vi har sett mycket av i år.

1. Klassisk page

En klassisk page är aldrig fel och ser lika rätt ut säsong efter säsong!

“Den klassiska pagen är tidlös och mångsidig, och består av ett rakt och jämnt klipp i höjd med hakan. Det är en enkel och elegant look som kan anpassas utifrån individuella preferenser”, säger frisören Afroditi Koutsouki till Who What Wear.

2. Luftig page

För lite mer volym, prova en luftig page.

“Ju större desto bättre är det som gäller med denna stil, och många av oss vill ha den där fantastiska volymen. Den här tolkningen av en klassisk page med ‘gamla pengar’-styling är som en kapselgarderob för hår: tidlös och chic med en kaxig touch”, säger den London-baserade frisören Hollie Rose Clarke till Who What Wear.

Foto: Instagram @hoskelsa

3. Italiensk page

Den italienska pagen är en lätt, sensuell, mångsidig och lite längre frisyr som gärna får stylas i sidbena och med snygga lockar – tänk skådespelerskan Simona Tabasco i tv-serien The White Lotus!

Foto: Instagram @melodiebance

4. Lång page

Inte redo att klippa håret kort? En så kallar lob – alltså en lång bob, som page kallas på engelska – nuddar i regel axlarna, eller är klippt precis ovanför dem. Det tar därför inte alltför lång tid för håret att växa ut om du skulle ångra dig, och som ett plus gör längden att denna frisyr kommer med fler stylingmöjligheter.

Foto: Instagram @salome.mory

5. 90-talspagen

Dröm dig tillbaka till 90-talet med en page som klipps i höjd med hakan – eller något längre – och som kan kompletteras med uppklippta lager som ramar in ansiktet. Ett subtilt lager, där underhåret endast är en smula längre, ger frisyren ett något mjukare intryck.

Foto: Instagram @haileybieber

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!