Nöje

Därför tog Katy Perry och Orlando Bloom paus från förhållandet

Katy Perry och Orlando Bloom är idag förlovade och har en dotter tillsammans. 2017 gick paret dock skilda vägar och tog en paus som varade i nästan ett år. Nu berättar Perry för första gången vad som faktiskt hände.

Foto: Instagram @katyperry

Det var när Katy Perry nyligen gästade Alex Coopers podcast Call Her Daddy som popstjärnan berättade hur det kom sig att hon och Orlando Bloom tog en paus från sitt förhållande för några år sedan.

“Ett väldigt tufft år”

I avsnittet berättar Perry att hon inte var helt övertygad om att hon borde vara i ett förhållande när hon och Bloom träffades 2016:

“Jag hade precis kommit ur ett förhållande, och jag bara: ‘Jag kan inte göra det här längre.'”

Enligt artisten själv var hon van vid att “spela spel” med sina partners och tyckte om den dramatik det medförde. Men efter att Bloom provat på det berömda Hoffman-institutet i Storbritannien (känt som “världens tuffaste terapi-retreat”) tröttnade han på att spela spel. Perry blev då uttråkad och bestämde sig för att avsluta relationen.

I podcasten säger Katy att hon lärde sig mycket under den tid hon och Bloom var skilda åt – inte minst när hon själv åkte till Hoffman-institutet för att skärskåda sig själv:

“Jag hade ett väldigt tufft år, och till sist åkte jag till Hoffman […] då fick jag verktygen och talade samma språk [som han] och det förändrade allt.”

Sångerskan säger också att det inre arbete hon gjorde under tiden isär “räddade [hennes] liv” och att hon “hade varit död utan det”.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!