Creative

5 applikationer som underlättar ditt liv på jobbet

Bild1Att jobba framför datorn hela dagarna innebär förutom allt roligt som har med internet att göra också en hel del frestelser och även besvär. Här är fem tjänster och appar som gör jobblivet vid datorn mycket enklare!
 
The Great Suspender
Om du är en som gillar att ha för många flikar uppe är det här för dig! En extension för Google Chrome som försätter de flikar du inte använt på ett tag i dvala, så att de inte tar upp mer av datans kapacitet och så kan du spara de tills du har tid.
 
Crystal Knows
Tonalitet är A och O när vi kommunicerar och det kan vara knepigt att få till den rätta tonen när du mejlar till eller presenterar något för någon ny. Crystal är en tjänst där du skriver in namnet på den du ska mejla och genom en analys av all information och kommunikation som finns tillgängligt av och om denne online får du ett utdrag på hur hen vanligtvis vill bli bemött. Läskigt men användbart!

Bild2

Unroll.me
Blir du också bombarderad av nyhetsbrev från alla möjliga ställen? Unroll Me förser dig med en lista över alla nyhetsbrev du är uppskriven på och låter dig med bara några klick avregistrera dig. Busenkelt och ovärderligt!
 
Stand Up!
Att sitta vid datorn hela dagarna har sina fysiska nackdelar. Appen Stand Up! för ipad eller iphone låter dig sätta en timer som säger till när du suttit still för länge så att du kan ställa dig upp och öka blodcirkulationen.
 
Dayboard
Att göra listor är ett säkert kort när det kommer till att strukturera upp sin tid. Problemet är bara att internet lätt lockar iväg en på andra spår. Här kommer Dayboard in, en extension till Google Chrome, som låter dig skriva fem punkts-listor som visas varje gång du öppnar en ny flik.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!