instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
creative

8 brunchmåsten i New York

Av: Metro Mode

Pannkakor med sirap, french toasts, bacon och äggröra och cream cheese bagels… New York är brunchälskarens stad. Vi guidar dig till våra bästa frukostställen på Manhattan och i Brooklyn.

Annons

Tartine

253 W 11th St, New York (korsningen W 4th street)

Gullig franskt bistro i en av de vackraste korsningarna i West Village. Deras french toast på brioche och smoked bacon kan du inte lämna staden utan att äta.

Cafe Gitane

242 Mott Street

Kändisfavorit där du hittar Elsa Hosk, Ewan McGregor och Chloë Moretz bland stammiskunderna. Maten är fransk-marockansk och deras avokadomacka är vida omtalad.

Antique Garage

41 Mercer Street

Serverar brunch i medelhavstappning till tonerna av Edith Piaf. Vi rekommenderar äggröran med lax och tryffelolja.

Balthazar

80 Spring Street

En New York klassiker mitt i stan som drar allt från stora familjer från Upper East Side till japanska affärsmän. Rustikt, mysigt, franskt och flott. Kom ihåg att boka tre veckor i förväg ungefär.

Jeffrey’s Grocery

172 Waverly Place

Fisk- och skaldjursrestaurang i West Village med fokus på det amerikanska köket. Populärt stammishäng för kvarteret. Du kanske får bereda dig på någon timmes väntetid vid baren innan du får ditt bord. Men värt på grund av deras avokadotoast med krabba.

Buvette

42 Grove St

Fransk liten bistro där allt kommer i miniatyr: från menyerna till tallrikarna. Brödet är alltid nybakat och de små menykonstellationerna alltid skapade med kärlek.

Rabbit Hole

352 Bedford Avenue, Brooklyn

Café i hjärtat av Williamsburg där du hittar många locals med uppfällda datorer. Ta dig in på bakgården och ät en klassisk bagel med cream cheese och kapris.

Five leaves

18 Bedford Avenue, Brooklyn

Brooklyns kanske mest kända brunchställe med en meny där prick allt låter gott. Vi gillar deras ricottapannkakor samt chiapuddingen med blåbär.

Läs även:

Åtta Instagramkonton som triggar wanderlusten

5 caféer i Paris att förlora sig i

Såhär gör du världens godaste chokladjordnötssmör

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår