Creative

Hanna Persson: ”Vi lever i ett skitsamhälle där varenda jävel går runt och är osäker kring sin kropp”

startbild
Hanna Persson – eller ”Hanapee” som flera antagligen känner henne som – är nu inne på sin tredje säsong av Hanna badar med en kändis på SVT Play. Vi undrade, hur är det egentligen att bada med en kändis?

Hanna! Berätta om Hanna badar med en kändis!
 
Det är ett snabbt, roligt och lite …märkligt intervjuprogram där jag badar badkar med olika kändisar helt enkelt.
 
Kommer vi se något extra i säsong 3 som vi inte sett under de andra säsongerna?
 
Ja! Det blir äntligen en massa sång i badet! Med gitarr och stämmor, typ. Och sen blir jag lite kär i en av kändisarna jag badar med.
 
Vad tror du är skillnaden att intervjua någon i badkläder och vanliga kläder?
 
Det blir mer naket, ja bokstavligen såklart men också mentalt. Bakom kläder och stil generellt är det lätt att skydda sig eller skapa en identitet, när kläderna byts ut mot badkläder försvinner ju lite av det där skyddet. Sen lever vi ett skitsamhälle där varenda jävel går runt och är osäker kring sin kropp, vilket också gör att gästerna till en början känns extra nervösa, men det brukar gå snabbt över.
 
bild2
 
Vilka är dina favoritbadkläder som du haft på dig denna säsong?
 
Jag fyndade en pastellfärgad snäck-bh på Ebay som jag matchade med en fena! Sen gillade jag verkligen en korallfärgad badräkt med knytband från Nelly.
 
Är det inte lite jobbat att bada så himlens mycket?
 
Jo lite, vissa av gästerna vill ha supervarmt vatten vilket resulterat i att jag fått svimningskänslor några gånger men å andra sidan blir det ju bra tv!
 
Har du något magiskt kroppstips för att inte huden ska torka ut?
 
Massa olja i badet och en halv flaska lotion direkt efteråt och lite igen någon timma senare. Jag har använt sån där superfet bebissalva ibland.
 
Vem är den roligaste du har badat med?
 
Känns taskigt att välja… men okej då! Älskat alla, men youtubern Kammi Rosenskjold var riktigt härlig! Och Amy Diamond otroligt klok! Och Paradise-hunken Hampus Marcussen var också riktigt mysig att ha i badet!
Och så jätteroliga Chloé Schuterman i första säsongen!
 
Vad är det konstigaste som hänt under en badsession?
 
Jag äter en tvättsvamp i andra avsnittet av denna säsong, det är väl lite konstigt. Har lekt med riktiga fiskar också. Och suttit på påsar med äppeljuice för att spela in en kiss-scen. Och just ja! Badkaret gick sönder i premiäravsnittet med youtubern Ben Mitkus.
 
Vem är drömbadsällskapet?
 
Michelle Obama, visst känns det som om hon har prickfri personlig hygien? Och så är hon smart och härlig förstås.
 
Se Hanna badar med en kändis här

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!