instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
halsa

3 meditationsappar som gör det enkelt (och roligt!) att börja meditera

Av: Metro Mode

Att meditera är ett kraftfullt sätt att träna sinnet, men för dig som är nybörjare kan det kännas svårt att veta hur du ska komma igång. Börja med att ladda ner någon av de här apparna, ta några minuters paus från ditt schema – och du är på god väg att skapa en ny härlig vana! 

Foto: Unsplash

Det finns många olika meditationstekniker du kan använda dig av för att blicka inåt, stärka ditt sinne och skapa mer närvaro i din kropp. Det kan underlätta att sitta i ett avskilt rum, men du behöver inte (i motsats till vad många tror) avsätta en hel timme till total tystnad till doften av rökelse, iklädd kaftan, för att ta del av meditationens alla hälsofördelar (lägre stressnivå, ökad koncentration och bättre sömn, för att bara nämna några).

Här är tre smidiga appar som du kan lyssna på var och när som helst. Några minuter räcker – varför inte plugga in hörlurarna på väg hem i bussen? Det är visserligen inte den lugnaste platsen, men ett smart tillfälle när för att kunna få in vardagsmeditationen i ditt dagliga schema.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår