instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
halsa

Black Friday! Träningsplaggen och redskapen du ska satsa på under den stora shoppingdagen

Av:

På fredag den 24:e november är det Black Friday, årets största shopping- och readag i USA (som även börjar plockas upp allt mer här i Sverige). Här tipsar vi om träningsplaggen och redskapen som är värda att satsa på när du surfar runt efter bra erbjudanden.

Modellbild: 8848 Altitude

Black Friday är ett perfekt tillfälle att börja kika efter julklappar, och då menar vi såklart både till din familj – och till dig själv! Löparen som vill fortsätta springa utan att frysa ihjäl hela vintern bör satsa på att komplettera garderoben med ett par fodrade tights och varma löphandskar. Träningsredskap, som kettlebells och hantlar, är ofta ganska dyrare (men väldigt bra för hemmaträningen!). Passa på att leta reaklipp! Sport-bh:ar är ett viktigt basträningsplagg och om du tränar några gånger i veckan behöver du flera att välja mellan. Kolla in bildspelet nedan för att gäng bra köptips!

Här hittar du fler shoppingtips inför Black Friday!

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Mode, affiliatelänkar till återförsäljare kan förekomma.

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår