instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
halsa

Så hittar ni lusten till varandra igen – expertens 3 bästa tips

Av: Metro Mode

Är sexlusten som bortblåst? Här är tre tips som hjälper dig och din partner att återuppliva gnistan mellan er.

Foto: Lelo

Pandemin har inneburit en ny vardag för många par, och för vissa har den nya livsstilen medfört en utebliven sexlust. Här ger Lelo tillsammans med sexcoachen Erika Alsborn sina tre bästa tips på hur ni hittar lusten till varandra igen.

Foto: Lelo

1. Ta inte lusten och sexlivet för givet

Intimitet i en relation kommer inte alltid av sig själv. Ibland måste man jobba på det! Ansträng dig för att se din partners behov och försök vara inkännande. Var öppna med vad ni behöver och tycker om i sängen.

2. Tänk nytt – i det lilla

Det är lätt att man fastnar i rutiner i en relation, så försök hitta små sätt att prova på nya saker som känns roliga och spännande. Hur skapar ni stämning för era intima stunder, och hur talar ni med varandra? Finns det någon plats som känns extra uppeggande eller romantisk?

3. En gnista i sexlivet

Det finns massor av sätt att tillföra lite krydda i sexlivet: prova en vibrator eller annan ny sexleksak, skapa stämning med ett härligt doftljus, eller testa sensuella oljor eller glidmedel. Möjligheterna är oändliga!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår