Horoskop

Horoskop vecka 17 – läs om din vecka här

Vågen bör ta extra hand om kropp och själ och oxen kan lita på sig själv.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du vill helst hålla dig för dig själv den närmsta tiden och om det är något du ska delta i eller förhålla dig till så trivs du bäst när du kan hålla dig lite i bakgrunden. Under denna period kan du också ha en tendens att dagdrömma och sväva iväg i tankar. Något som kan leda till att dina närmsta kan bli irriterade på dig.

Veckans råd: Se närmre på din ekonomi.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det kan vara svårt att fatta beslut i början av veckan, det kan vara oklart i vilken riktning du ska gå i en specifik fråga och kanske har det med politiska ståndpunkter att göra. Känslorna rör ihop sig och det kan vara svårt att vara rationell och nykter. Mot slutet av veckan känner du dig trygg nog att säga vad du tycker och vill.

Veckans råd: Lita på dig själv.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du trivs med att vara den som drar i trådarna – framförallt under veckans första dagar. Uppgifter som ligger framför dig blir större än förväntat, men du klarar det bra, bland anant på grund av dina erfarenheter. Se till att få så mycket klarhet som möjligt innan slutet av veckan, efter helgen väntar nya projekt.

Veckans råd: Skaffa dig översikt.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du spekulerar huruvida du kan göra vissa saker annorlunda. Kanske är det i samband med arbete eller några andra intressen du har. Om du får några idéer bör du testa dem, du kommer snabbt inse vilka som är värda att gå vidare med. Våren drar i dig, och om du har en trädgård kliar det i fingrarna då du bara vill sätta igång med arbetet där.

Veckans råd: Testa dina idéer.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Ingenting är säkert, och det blir du varse nu. Om du plötsligt befinner dig i en ny situation när det kommer till arbete, så bör du se konstruktivt på det då det kan leda till nya möjligheter. Om du inte befinner dig på arbetsmarknaden längre måste du hitta ett sätt att komma vidare, kanske med en ny riktning.

Veckans råd: Våga utmana dig själv.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har starka känslor denna vecka, och även om det tar lite tid för dig att våga lita på det du känner finns det mycket du inte kan bevisa. Det är framförallt under veckans första dagar som dina sinnen är skärpta. Känslorna står på spel och det påverkar dig främst under veckans första dagar. Du är inte rädd för att ge dig hän åt dem. Lördag och söndag blir du gladare.

Veckans råd: Lita på din intuition.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Denna vecka passar det extra bra att göra något för din egen skull. Kanske vill du åka på spa eller liknande och testa en behandling? Du kan inte få nog av det. Att ta hand om kropp och själ är precis det du behöver just nu och det kommer hjälpa dig att få det överskottet du behöver framöver. Vissa relationer i familjen förbättras.

Veckans råd: Ta hand om kropp och själ.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du attraheras för tillfället av det som stimulerar dina sinnen. Det kan handla om allt från musik och konst till mediation och dans. Kärleken kan ha en lugnande effekt ch om du har möjlighet att ta del av några härliga upplevelser med den du älskar bör ni passa på denna vecka.

Veckans råd: Släpp lös dina känslor av kärlek.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har fortfarande mycket att göra när det kommer till familj och boende. Denna vecka kommer framförallt de kvinnliga familjemedlemmar sprida god stämning. Önskemål i relation till familjen kan gå i uppfyllelse och flera fördelaktiga möjligheter visar sig. Om alla är eniga kan det tillföra båda energi till familjen och nya projekt.

Veckans råd: Ta dig an möjligheter som dyker upp.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kan sakna sällskap under veckan, något som leder till att du blir mer kontaktsökande. Om du gör en insats kommer den att lyckas. Ett möte med en person under helgens gång lyfter både ditt humör och din sinnesstämning. Kreativ verksamhet är bra för dig, och om du har möjlighet att ta tillvara på några av dina intressen kommer du att utvecklas och vara mer produktiv.

Veckans råd: Ta tillvara på dina intressen.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Ekonomin och förhållandet står i centrum. Du har kanske mer pengar än vad du förväntat. Det kan få dig att investera i något men kom ihåg att allt guld inte glittrar! En person som står dig nära är på väg vidare, men hen har inspirerat både dig och din familj att tänka annorlunda.

Veckans råd: Använd inte pengar på ett okritiskt sätt.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det händer mycket omkring dig och du är glad för vissa allianser du gått in i som har stöttat dig. Nu märker du att du har behov av att komma vidare i tillvaron, och du funderar över hur du ska utnyttja möjligheterna som ligger framför dig. Du måste vara förberedd på att sommaren kan bli mycket aktiv.

Veckans råd: Gör dig redo för ett nytt kapitel i livet.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!