Horoskop

Horoskop vecka 18 – läs om din vecka här

Jungfrun bör inte fatta förhastade beslut och oxen kan le mot världen.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du är full av energi för tillfället och det är smart att lägga ditt överskott på rätt aktiviteter. Du har fortfarande en tendens att dagdrömma och därför kan dagarna och tiden försvinna ut i intet. Du får några infall under veckans gång och du bör följa dem, låt nyfikenheten styra. Du kan få en ekonomisk överraskning.

Veckans råd: Följ dina infall.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det blir mer fart och fläkt den närmaste tiden och du får mer energi än du har haft på länge och redan från veckans första dagar. Med våren och sommaren kommer nya projekt. Mycket ska fixas och kanske börjar du städa i ett förråd eller utomhus. Du har flera saker på gång samtidigt.

Veckans råd: Le mot världen.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Även om du har det bra och känner att du är på hemmabana så känner du att det finns några saker du måste tänka noga igenom. Det krävs att du saktar ner farten under en period så att du kan samla ihop det du ännu inte färdigställt. Det kan bli en lärorik tid och denna vecka får du bra hjälp från någon som känner dig mycket bra.

Veckans råd: Sänk farten i vardagen.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Om du har några överenskommelser som du gärna vill ta dig ur är det naturligt att göra det denna vecka. De astrologiska aspekterna utlöser något och någon i din närhet önskar att inte längre befinna sig i samma krets. Det är inget som tynger dig, tvärtom upplever du en ökad energinivå.

Veckans råd: Ta hand om dina intressen.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det kan bli en spännande vecka på jobbet. Händelser du inte alls förväntat kan inträffa och det kan resultera i antingen kaos eller nya möjligheter. För dig kommer det antagligen handla om möjligheter, då du kan lyckas slita dig från uppgifter du tröttnat på eller som inte längre är relevanta. Du får stöd från oväntat håll.

Veckans råd: Var optimistisk.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du bör använda dina dagar till att gå djupare in i arbetsuppgifterna du håller på med. Lyckligtvis kommer det av sig självt, så att du inte behöver göra något extra. När du får ner tempot märker du att du snappar upp fler detaljer, något som gynnar dig. Därför bör du inte fatta förhastade beslut, utan ge dig själv tid att avsluta saker och ting.

Veckans råd: Fatta inte förhastade beslut.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du märker i början av veckan att du nu ser optimistiskt på saker och att du vill slänga dig över uppgifter som innebär samarbete. Det kan handla om en partner eller kollega. Du får mer överblick samtidigt som du får mer krafter att utföra dina uppgifter. En person med översikt hjälper dig om det blir nödvändigt.

Veckans råd: Njut av vardagarna.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Detta blir en bra vecka! Du är fri att göra vad du vill, något du nyttjar. Om du har en kärleksaffär så kan den utveckla sig i en annan riktning än du tänkt, något som också kan göra det hela mer spännande. Om du är singel och vågar gå in i en relation har du alla möjligheter på din sida.

Veckans råd: Öppna dörren till kärleken.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Om du har några uppgifter i relation till bostad eller familj så är det naturligt att du tar en paus nu, eller slutför det sista. Snart kommer du få andra saker att tänka på. Om du har några förhoppningar när det kommer till ekonomin bör du passa på denna vecka. Du har stora chanser att få din vilja igenom.

Veckans råd: Tro på dina planer.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Under veckans första dagar är det lugn och ro runt dig. Grannar pch syskon kanske är på väg vidare i livet och de lämnar efter sig ett tomrum. Helt ensam blir du dock inte, personer som står dig nära är fortfarande tillgängliga. Om du har en poetisk ådra är det nu du bör plocka fram den för att se vad den innehåller.

Veckans råd: Visa fram din poetiska sida.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Oväntade händelser kan inträffa i relation till bostad och familj. Det kan bli starten på något nytt med möjligheter som tidigare inte varit synliga. Du bör oavsett se på det som något konstruktivt, så att du kan komma vidare med dina planer och det du har svårt att sätta igång själv. Du äger ordets makt i slutet av veckan.

Veckans råd: Utnyttja din kommunikativa förmåga.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Kanske är du fortfarande lite överväldigad av den senaste tidens händelser. Du måste smälta det innan du kan gå vidare. Du är redo att gå loss på några uppgifter men det är smart att lägga upp en plan som du kan följa. Om du behöver stöd eller motivering kommer du kunna få hjälp av folk i din närhet.

Veckans råd: Gör klart dina uppgifter.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!