Horoskop

Horoskop vecka 22 – läs om din vecka här

Oxen bör spara på krafterna och skorpionen bör vara flexibel och samarbeta.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du bestämmer själv vägen framåt och därför kan du välja att antingen lägga tid på dig själv eller något du brinner för. Även om sommaren närmar sig undersöker du om det finns en kurs eller några studier som kan passa. Det kan hända att detta blir sommaren då du väljer att fördjupa dig i ett ämne. Du har flera intressen som “kallar på dig”.

Veckans råd: Fundera över vad du vill lära dig.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Veckan ser ut att bli hektisk och du kan inte blomma ut helt och hållet på grund av en person som står i vägen. Det är smart att vänta in att vägen blir fri då det är först då du kan ta dig vidare från start. Nästa vecka rör du dig framåt. Använd gärna tiden till att reflektera över ett möte du hade förra veckan med en karismatisk person.

Veckans råd: Spara på krafterna.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du känner att du har översikt och kontroll under veckans första dagar. Du har planerat dina aktiviteter och följer planen. Du behöver dock vara förberedd på att saker kan ändras mot slutet av veckan och att överenskommelser ställs in. Det betyder att du måste ändra kurs och kanske gå helt andra vägar än du har tänkt.

Veckans råd: Se en förändring som en välkommen chans att byta spår.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har valt att leda vägen i en specifik fråga. Det betyder att andra som följer i dina fotspår får skörda frukterna av ditt arbete. Du ser klart och tydligt framför dig vilka uppgifter som behöver göras när det gäller jobb och framtid, något som gör dig på gott humör.

Veckans råd: Var beredd på att planer kan ändras i sista stund.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det finns en person som försöker hålla takt med dig, men du är inte helt säker på om du uppskattar detta. Nästa vecka blir du dock tvungen att ta ställning till frågan, och kanske är det smart att på förhand bestämma sig för om ni ska jobba tillsammans eller inte. Du vill gärna samarbeta men inte med vem som helst.

Veckans råd: Skjut inte upp viktiga beslut.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har med stor sannolikhet planerat veckans aktiviteter, framförallt ett samarbete i början av veckan som du ser fram emot. Men i takt med att dagarna går får du mer och mer lust att lösgöra dig från dina planer. Du får några unika idéer som det är enklast att gå vidare med på egen hand.

Veckans råd: Tänk igenom vad du egentligen vill.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du har flera möjligheter denna vecka, men du känner dig trots detta väldigt bunden. Det leder till att du förhåller dig passivt och låter andra göra jobbet. Kanske arbetar du ikapp det senare, men just nu är du nöjd med en position där du håller dig i bakgrunden och bara glider med.

Veckans råd: Observera innan du agerar.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det finns fortfarande flera praktiska uppgifter att ta dig an. Men just nu är det bara en glädje för dig, då allt ser ut att gå din väg och i ett tempo som passar dig. Mot slutet av veckan riktas din uppmärksamhet mot samarbete och parförhållande. Du kan bli överraskad över att överenskommelser och planer plötsligt ändras från en stund till en annan.

Veckans råd: Var flexibel och samarbeta.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har precis påbörjat ett nytt kapitel i livet och behöver ta ställning till flera saker. Samarbete och partnerskap kommer vara områden där du måste ta ställning under året. Många okända personer dyker upp och du behöver hitta ett sätt att samarbeta med dem. Om du är i ett förhållande kommer din partner uppskatta aktiviteter och upplevelser som du fixar.

Veckans råd: Var öppen för samarbete.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du befinner dig i en helt speciell situation och bör njuta av att du nu kan lägga din tid på det som intresserar dig allra mest. Framförallt i början av veckan känner du av en god energi och kontakt med andra som delar dina intressen. Du är i en slags forskningsfas och förhåller dig undrande och nyfiket till det du undersöker.

Veckans råd: Använd din intuition.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Just denna vecka verkar det som att du får grepp om det du håller på med. Men det varar bara en kort period. Senare i veckan kommer du känna att du börjar om igen. Låt dig dras med i strömmen och se vilka uppgifter som visar vägen fram. En familjemedlem ger dig en hjälpande hand.

Veckans råd: Låt omständigheterna avgöra.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Familj och bostad står i centrum för din uppmärksamhet. Det finns några intressen som har med din bostad att göra som du prioriterar och lägger tid på. Det finns oändligt med möjligheter och du vill gärna förnya hemmet eller platsen där du bor på något sätt. Du behöver vara förberedd på att få mycket att göra, men du känner dig som fisken i vattnet.

Veckans råd: Uppdatera hemmet.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!