Horoskop

Horoskop vecka 24 – läs om din vecka här

Väduren behöver inse att saker tar tid och oxen behöver få saker och ting gjorda.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Kanske tycker du att veckans första dagar är tungrodda, men du kan glädja dig över att det blir bättre om några dagar. Du är irriterad över att du inte kan följa din lust och du får inte igenom dina önskemål trots en stark vilja. Det skapar frustration, men du bör ställa in dig på att det kommer ta tid innan du får hålla i ratten.

Veckans råd: Acceptera att saker tar tid.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du känner att du behöver avsluta några uppgifter då nya väntar nästa vecka. Om du skjuter upp arbetet och får kniven mot strupen, rent tidsmässigt, kommer det vara svårt att bli färdig. Du är dock snabb i vändningarna och lyckas sannolikt få allt på plats i tid. Du kan se fram emot en lugnare period.

Veckans råd: Få saker gjorda.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Kanske har du dåligt med tid, och det kan göra dig stressad. Det är framförallt under veckans första dagar som du saknar överskottsenergi och kämpar med att få gjort det du tagit på dig. Senare i veckan kan du riskera att en vän, som bara vill hjälpa till, istället gör dig försenad. Du bör tänka igenom samarbetet en extra gång. Du känner dig lockad, men är det ett bra val?

Veckans råd: Överväg ett samarbete.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Denna vecka får du tid att reflektera över ett eventuellt samarbete. Till en början fanns inga problem alls och det var enbart positivt för din del, men du bör se upp så att din samarbetspartner inte tar åt sig all uppmärksamhet och ära. Försök inte hitta den snabbaste lösningen, utan den bästa.

Veckans råd: Fundera över vilken lösning som är bäst.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du kan bli utmanad av en nära vän eller kollega. Det kan leda till tankar om ni verkligen är vänner eller om det i själva verket bara handlar om en maktkamp. Du vill inte ge vika för den andra som har lätt för att känna sig trampad på. Tänk noga igenom det du säger.

Veckans råd: Tänk innan du pratar.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du kan känna dig utmanad under dessa dagar, och det är med god grund. Det kan handla om ditt jobb. Det finns många hinder och därför är det klokast att vänta på bättre tider. Du känner av press från en samarbetspartner som inte tycker om att vänta, utan som vill ha svar direkt.

Veckans råd: Vänta på bättre tider.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Om du tar lite semester den här veckan kommer du ha ett trevligt sällskap större delen av tiden. Du kommer spendera mycket tid med personer du känner väl och har en nära relation till. Du förbereder dig inför nya uppgifter och det kan hända att du får eller har haft ett andligt uppvaknande som du bör skriva ner och sätta ord på, så att det inte bleknar över tid.

Veckans råd: Skriv ner andliga upplevelser.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det krävs lite extra för att hålla humöret uppe eftersom du i början av veckan kanske upplever något som gör dig irriterad. Du bör sänka vapnen och anpassa dig efter rådande förhållanden. Rent strategiskt är det det smartaste du kan göra. När veckan närmar sig sitt slut blir stämningen bättre och du kan sänka axlarna.

Veckans råd: Tänk fredligt.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det kan vara svårt att få uppmärksamhet, men snart blir det lugnare i omgivningen och bland de du umgås med. Det kan vara smart att hålla sig till ett fåtal utvalda personer som du känner dig trygg med och som håller det de lovar. Du har mycket att förhålla dig till och följa upp, framförallt när det gäller en partner eller kollega.

Veckans råd: Fundera över vem du kan lita på.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Även om det snart är semestertider finns det en hel del praktiska uppgifter att få gjorda. Just denna vecka står mycket på programmet. Det kan handla om din hälsa eller ditt välmående. Avvakta och se an innan du kastar dig ut i nya saker.

Veckans råd: Gör inga förhastade val.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det gäller att hålla huvudet kallt. Du kan ha många tankar som snurrar just nu, och svårt att koncentrera dig på det viktigaste. Om du har något på hjärtat är det smart att vänta med att dela detta till bättre tider. Mot slutet av veckan stiger humöret och du får bättre översikt över den kommande perioden. Det kommer lugna sig.

Veckans råd: Håll huvudet kallt.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Familj och bostad står i centrum. Du är inte helt säker på hur du ska hantera alla planer du har. Gör det enkelt för dig och ta det roliga först. Semestern närmar sig och du kan lägga tid på de många uppgifter du har satt igång. Kanske tvivlar du på vad du ska välja, men det är inte så viktigt i slutändan. Bara välj!

Veckans råd: Gör det roliga först.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!