Horoskop

Horoskop vecka 28 – läs om din vecka här

Tvillingarna bör slappna av och jungfrun kan se fram emot helgen.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Redan från början av veckan är det tydligt att vissa praktiska frågor som måste prioriteras leder till att roliga aktiviteter sätts åt sidan. Men om du klarar av att göra en bra plan kan du lyckas med annat också. Den kommande tiden fokuserar du på ditt välbefinnande, framförallt nu när du har tid att testa olika saker som kan förbättra din hälsa.

Veckans råd: Planera din tid.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Om du har semester så kommer du märka att du är redo att växla ner och göra något mer behagligt för dig själv. Det har länge varit högt tempo, något du trivs bra med. Men nu är det tid att smälta intrycken. Du är fortfarande glad under sociala sammanhang och har svårt att tacka nej, även om det kan bli för mycket av det goda.

Veckans råd: Det är okej att säga nej.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du är mån om var du lägger dina krafter, och kanske är tiden inne redan under måndagen att avsluta något som pågått en längre tid. Senare i veckan får du mer krafter och kan börja fokusera på roligare saker. Du kontaktar några tidigare bekanta. Det är hög tid att träffa människor du gillar och njuta av semestern.

Veckans råd: Sänk axlarna.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Försök undvika att binda upp dig på för mycket under veckan. Du har behov av att gå dina egna vägar och följa dina impulser. Det dyker upp några oväntade initiativ från en vän och du behöver inte tänka efter länge innan du tacka ja till något som intresserar dig. Håll alla möjligheter öppna och njut av friheten att göra det som passar dig.

Veckans råd: Undvik att binda upp dig.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Om du är i semesterläge finns det inte mycket som drar dig upp ur solstolen. Som en blixt från en klar himmel kan det till helgen dyka upp något som intresserar dig och som är något utöver det vanliga. Låt dig inte stoppas av förnuftet, utan kasta dig ut och se var livet för dig. Du kommer bli överraskad.

Veckans råd: Låt dig inte stoppas av förnuftet.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Om det är något du har tröttnat på så är det först under veckans första dagar som du kan avsluta något som du inte har lust att fortsätta med. Det är det smarta att göra då du inte kan komma längre på den väg du hittills har gått. Det kräver nya tankar, och du bör försöka hitta hjälp i digitala verktyg. Senare i veckan stiger humöret och livet blir härligt.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du lockas av det kulturella just nu och du kan inte få nog. Därför vill du ägna dig åt flera typer av aktiviteter. Samtidigt märker du också att tiden är inne att ta det lite lugnare, och därför bör du lägga semestern på att lista ut hur. Möjligheterna är många och du slappnar ofta av tillsammans med vänner.

Veckans råd: Lista ut hur du kan ta det lugnt.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Om du har några uppgifter du inte hunnit avsluta är det naturligt att göra detta i början av veckan. Efter det kommer du att bli lugnare och kan koncentrera dig på de uppgifter som väntar. I takt med att veckan går är det förnuftet som hjälper dig när du ska fatta stora beslut.

Veckans råd: Avsluta uppgifter i början av veckan.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du tar saker och ting i den ordning de dyker upp, och just nu finns det många saker att lösa. Du prioriterar också att lägga tid på ditt välmående. Du önskar att se närmare på din kost för att lista ut vad som fungerar bäst för dig. Du trivs just nu bäst med ett lite lugnare tempo.

Veckans råd: Ta en sak i taget.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

I början av veckan kan det uppstå några oenigheter mellan dig och din partner eller kollega. Det är kanske något du har väntat på som nu kulminerar. Låt dig inte avskräckas – se det istället som en möjlighet att etablera något nytt. Orden som yttras nu kan träffa hårt. Låt dig inte påverkas av det.

Veckans råd: Håll stadig kurs.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har antennerna ute och känner av en dålig stämning hos dina närmaste. Det är dock bara i början av veckan. De följande dagarna kan du koncentrera dig på dina intressen. Låt alla möjligheter stå öppna så att du kan följa dina impulser under helgen och göra det som passar dig. Eftersom du är en person som ger andra omsorg i vardagen har du behov av en paus.

Veckans råd: Låt alla möjligheter stå öppna.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du uppskattar inte dålig stämning som påverkar dig negativt. Det bästa du kan göra är att fokusera på något positivt. Kärlek kan vara intressant just nu och därför bör du tacka ja till inbjudningar från personer som vill träffa dig, kanske på en dejt. Du är mycket praktisk för tillfället och det kan påverka kärleken negativt.

Veckans råd: Säg ja till inbjudningar.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!