Horoskop

Horoskop vecka 32 – läs om din vecka här

Kräftan bör inte gapa över för mycket och skorpionen bör koncentrera sig på det viktigaste.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Om det är ordning och reda som väntar finns inga ursäkter. Du måste bara kavla upp ärmarna och komma igång. Om du har semester just nu kan du lägga några av dina dagar på att arbeta dig igenom högen som hopat sig. Det kan vara en bra idé att ägna semestern åt att leva mer hälsosamt. Om du gör ett försök kan det leda till lovande resultat.

Veckans råd: Kavla upp ärmarna.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du går helst dina egna vägar och har inget större behov av att göra upp planer den närmsta tiden. Därför finns det en risk att din närmsta omgivning behöver stå ut med att du ger återbud. Du har mycket att göra med din bostad just nu och flera familjemedlemmar stöttar dig ifall du behöver hjälp.

Veckans råd: Glöm inte att ta pauser.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Detta är en bra vecka för semester, och om du tar den hemma kan du få gjort några uppgifter som hamnat på efterkälken gällande boende eller familj. Du har några idéer eller önskemål om att ändra vissa saker och nu är chansen stor att du lyckas om du slänger dig ut i det. Det finns en stor sannolikhet att någon i din familj stöttar ditt projekt.

Veckans råd: Hitta ditt handlingskraftiga jag.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du bör inte satsa på att utvidga olika projekt eller uppgifter just nu. Du kan riskera att gapa över för mycket och det kan resultera i frustration istället för glädje. Dessutom är det en person som står dig nära som har behov av ditt sällskap och det bör du prioritera. Det kan vara smart att sätta gränser eller få koll på förväntningarna från den andra personen.

Veckans råd: Gapa inte över för mycket.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det kan finnas vissa saker som inte vill falla på plats, något som gör att du måste använda mer krafter än normalt för att få saker att fungera. Du är kanske mottaglig för fina ord men i det här sammanhanget handlar det mer om en slags maktkamp och du behöver höja skärpan. Du får svårt att stå emot.

Veckans råd: Hitta din konkurrensinstinkt.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Om du ännu inte haft semester är detta en vecka som passar bra. Du har framförallt fokus på resor som kan vara välbehövliga med tanke på avkoppling. Det kan handla om välmående, kost och spirituella frågor som tilltalar dig och du har lätt att ta till dig nya insikter. Du är full av energi under dessa dagar och har det bra oavsett var du befinner dig.

Veckans råd: Detta är en bra vecka att ha semester.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du bör försöka hålla ett lågt tempo. Du har inte så mycket energi för att visa omsorg för andra och behöver istället prioritera att ta vara på dig själv. Därför är det naturligt att boka av det du inte orkar med just nu. Undvik att boka upp dig för mycket. Senare under veckan står du kanske i skuggan av en person som tar mycket plats och inte ger dig utrymme att skina.

Veckans råd: Välj dina kamper med omsorg.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du är mycket upptagen av en person som du delar intressen med och du saknar ögon för andra. Det passar fint in i dina nuvarande planer och du kan därmed koncentrera dig på det som är väsentligt. Utbyte av information inspirerar dig, och du känner att du befinner dig i ditt rätta element. Samvaron kan vara intensiv men du njuter av det och märker att du är motiverad.

Veckans råd: Koncentrera dig på det som är viktigt.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du bör använda dagarna till att få gjort vissa uppgifter. Du kommer lyckas med det du företar dig. För ögonblicket ser du kanske tillvaron från ett annat och nytt perspektiv, något som lyfter ditt humör. Framtidsplanerna ter sig mer konkreta och även om det fortfarande är semestertider kan du börja undersöka hur hösten kommer att se ut.

Veckans råd: Tänk framåt.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Detta är en bra tidpunkt att fördjupa sig i frågor som du tidigare har varit inne på. Du har redan samlat in en del material och nu har du tid att se närmare på det. Du blir inspirerad av det andra gör och du bär själv på en önskan om att förändra saker. Detta är värt att lägga tid på.

Veckans råd: Fördjupa dig i intressanta teman.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vanligtvis går du dina egna vägar, men just nu befinner du dig i en situation som du ser flera fördelar att ta lärdom av. Om du överväger några större inköp kan det vara klokt att vänta lite för att se hur priserna utvecklar dig. Lyssna gärna på din intuition och lista ut vad du har lust att göra.

Veckans råd: Lyssna på andras erfarenheter.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Flera faktorer bidrar till att du känner dig på topp just nu. Njut av det och lägg gärna energin på andra människor. Det finns framförallt en person du ser fram emot att träffa under helgen. Det är bra kemi mellan er och snacket är lätt och ledigt. Om du vill lära känna personen bättre är detta ett ypperligt tillfälle.

Veckans råd: Spendera tid med andra.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!