instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
horoskop

Så blir kärleksåret 2023 baserat på ditt horoskop

Av: Metro Mode

Dejtingappen Tinder har gått ihop med tarot- och astrologen Ebba Bjelkholm med tips om hur man bäst dejtar utifrån sitt stjärntecken. Nedan kan du läsa om hur det kommande kärleksåret för ditt stjärntecken kommer att se ut!

Foto: Unsplash

Insikter från Tinders kärlekskalender:

• Vattentecknen fiskarna, kräftan och skorpionen kommer att känna konjunktionen mellan Venus och Neptunus allra starkast. Deras fokus kommer att skifta mot kärlek och att få kontakt med andra på ett djupare plan. Människors magkänsla och planeternas position gör det lättare att hitta bra dejter och skapar därmed en god chans att träffa någon väldigt speciell.

• Jordtecknen oxen, jungfrun och stenbocken kommer också att känna en större längtan efter romantik på grund av konjunktionen. Eftersom de kommer ha lättare att förstå vad de verkligen vill när det kommer till ett förhållande, är det en bra tid att dejta nu.

• Väduren, lejonet, vågen och vattumannen kommer att uppfatta kärlekens energi och känna att de blir ordentligt sedda. De kommer att vara öppna för att träffa andra bortom murarna de ofta gömmer sig bakom.

• Tvillingarna och skytten ska våga vara djärva. Chansa lite, dejta någon utanför din vanliga typ och gör lite mer experimentella dejtingaktiviteter. Det oväntade och annorlunda kan inspirera och leda till stora saker.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår