Horoskop

Horoskop vecka 7 – läs om din vecka här

Jungfrun bör fånga de chanser som dyker upp och kräftan bör istället tänka sig noga för.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Kanske upprepar sig vissa händelser från hösten, men det kan vara bra att se över någonting en extra gång, då du nu är bättre rustad för att avsluta något som inte färdigställts. Du märker tydligt att vissa saker rör sig i rätt riktning, något som är bra då du har haft dåligt tålamod under en längre tid. Veckans råd: Acceptera att saker tar tid.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Kanske har du sån tur att du klart och tydligt kan se vilken agenda en vän eller kollega bär på. Kanske är du själv uppslukad av några tankar eller teorier som kan leda dig in på fel väg. Oavsett hamnar du på ett bättre spår under helgen, där du har nytta av erfarenheter du samlat på dig tidigare.

Veckans råd: Lita på din erfarenhet.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har ganska bra överblick denna vecka, och det kan bland annat betyda att du ser saker och ting lite ovanifrån eller bara från ett nytt perspektiv. Utlandet kan ha inflytande över de beslut du fattar under denna period, och det kan bli succé på lång sikt. Du bär på många tankar och det kan vara svårt att sätta stopp.

Veckans råd: Träning kan ha en lugnande verkan.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Privata frågor står i centrum. Kanske måste du fatta ett beslut som har konsekvenser du ännu inte kan förutse. Du blir tvungen att bestämma dig för uppstart eller avslut. Några av teorierna du följer eller tycker om kan visa sig ha svårt att hålla i längden. Detta är en tid för allvarliga överväganden.

Veckans råd: Tänk dig noga för.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Samarbete, rent generellt, blir extra synligt för dig, både professionellt och privat. Du känner att du måste fatta ett beslut. Saker och ting kan inte fortsätta som nu. Det finns behov av förändring och att hitta nya vägar. Det kan vara en god idé att ta ett allvarligt samtal om vilka målsättningar du har i ditt privatliv.

Veckans råd: Prata med dina närstående.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Vardagen kan av någon anledning ha hamnat i ett mellanläge, och du vill få upp fart och förändring för att få tillvaron mer dynamisk. Möjligheterna är många och det kan till och med vara svårt att välja. Några av de uppgifter du har liggandes ser ut att kunna bära frukt längre fram. Fånga möjligheterna som dyker upp.

Veckans råd: Ta chanserna som dyker upp.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Det kan vara utmanande att hitta lösningar på praktiska uppgifter under veckans första dagar. Därför bör du vänta till helgen innan du fattar större beslut. Då kommer allt att klarna. Något eller någon från ditt förflutna väcker goda minnen. Kanske handlar det om att avsluta några känslomässiga kapitel, så att du kan komma vidare.

Veckans råd: Vänta med beslut till helgen.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du får många nya impulser från en samarbetspartner just nu, något som gör att du lätt håller humöret uppe. Däremot känner du inte att du kan konkretisera dina tankar. Någon, eller något, hindrar dig från att lansera dina idéer och du måste jobba på ditt tålamod och vänta ett tag till innan du kan komma igång med nya projekt.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har medvind i seglen denna vecka, och därför gäller det att dra nytta av alla chanser där du kan visa dig från din bästa sida. Framförallt under helgen känner du att det finns chans att genomföra ett projekt, och det märks på ditt humör. Parförhållanden och samarbete fungerar bra just nu.

Veckans råd: Smid medan järnet är varmt.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Tiden är inne för att fatta ett beslut, du kan inte komma längre på den väg du vandrar. Du måste ta några beslut för att nå i mål med det du har framför dig. Det kan betyda att du måste ge avkall på något du tycker om. Det kan också leda till framgång längre fram.

Veckans råd: Satsa på dina mål.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du får en del uppmärksamhet under dessa dagar, och du kan ha blandade känslor inför det. Egentligen hade du trott att du skulle fått uppmärksamheten på ett annat sätt. Det kan även handla om att du mer eller mindre frivilligt måste fatta ett svårt beslut gällande en fråga angående parförhållande eller samarbete, rent generellt. Något måste ändras för att kunna dela gemensamma mål med någon annan.

Veckans råd: Våga ta beslut.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Din uppmärksamhet är riktad mot hemmet och bostaden. Kanske för att du spenderar mycket tid i hemmet. Det har pågått sedan hösten, men nu ser det ut att ändras. Du har bra kort på handen denna vecka för att komma vidare i en fråga, antingen i hemmet eller utanför. En önskan går i uppfyllelse.

Veckans råd: Se din omgivning.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!