Horoskop

Horoskop vecka 6 – läs om din vecka här!

Oxen bör hålla en stadig kurs och tvillingarna kan starta en nytt kapitel.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du blir tvungen att samla upp trådarna från förra veckan, så att du kan komma tillbaka på rätt spår. Kanske blir du distraherad av någon som står dig nära, när ni åter plockat upp kontakten. Du tar dig snabbt vidare och har tankarna på andra platser. En samarbetspartner eller kärlekspartner kan komma med en överraskning i mitten av veckan.

Veckans råd: Var positiv och prova på något nytt.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du har det bra under de närmsta dagarna, och framförallt när du är i ditt rätta element. Det betyder bland annat att du kan visa fram flera av dina många talanger, och du är inte rädd för att improvisera, framförallt när du befinner dig bland vänner eller i ett jobbsammanhang. Du har ett stort behov av att gå din egen väg i en bestämd fråga. Det bästa är om du håller fast vid den.

Veckans råd: Håll stadig kurs.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

I början av veckan är du involverad i saker som kanske har med välgörenhet att göra. Senare i veckan bestämmer du dig för att börja om från början med en uppgift, eller ännu bättre: avslutar uppgifter du håller på med. Du kommer att se annorlunda på tillvaron när helgen kommer. Då blir det också naturligt att börja på ett nytt kapitel.

Veckans råd: Börja ett nytt kapitel.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har många idéer, och denna vecka är det troligtvis familje- eller boendefrågor som får din uppmärksamhet. Du visar att du har behov av förändring. Det kan handla om en ommöblering eller en flytt. Något annat som kan prägla veckan är ett av dina intressen som är lite annorlunda och kanske lite hemligt.

Veckans råd: Tänk igenom vad du vill.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du är upptagen av samarbete nu, och det gäller även i ett parförhållande. Du vill gärna visa fram den bästa sidan av dig själv och din förmåga att blicka framåt. Din partner är samstämmig och njuter av uppmärksamheten som hen får av dig. Det finns möjligheter för samtal om vilka förväntningar var och en av er har till varandra och relationen.

Veckans råd: Vänta med att gå på djupet.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Detta ser ut att bli en vecka då du måste nypa dig själv i handen, då det som händer ser ut att vara för bra för att vara sant. Senare i veckan märker du hur känslorna blir mer intensiva, men då du knappast låter dig gå in i sentimentala tankebanor, reagerar du kanske först senare. I helgen agerar du mer eftertänksamt än praktiskt.

Veckans råd: Njut av medvinden.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Ju mer du följer din intuition, desto bättre är det för dig. Det är det bästa sättet att få gjort praktiska uppgifter denna vecka. Låt dig dras med strömmen och se var det tar dig. Mitt i veckan kan du drabbas av plötsliga infall som du inte klarar av att hitta en förnuftig förklaring på. Även här gäller det att du följer de impulser som uppstår.

Veckans råd: Njut av frihetskänslan.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det finns två uppgifter du arbetar parallellt med, men med skiftande intensitet. Det händer att du hamnar lite fel i relation till dina framtidsplaner. Du tycker inte om att dela allt för mycket information om dig själv, även om det kan bli lockande. Just nu är det bästa du kan göra att fördjupa dig i all information som du har hittat fram till.

Veckans råd: Gör noggranna undersökningar.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du kommer knappast få bättre kort på handen än de du har just nu. Därför bör du spela strategiskt och inte fatta alltför snabba beslut. Mycket runt dig sker i ett ökat tempo just nu och du har inte alltid kotroll på var saker och ting är på väg. Du bör njuta av denna dynamiska period och ge dig själv lov att följa tråden hela vägen ut, kanske när det gäller en kärleksrelation.

Veckans råd: Våga ha kul!

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Kärleken befinner sig på nära håll. Det handlar om att vara uppmärksam och följa dina impulser. Det är kanske något som du sällan gör, men denna vecka kan det leda till en upplevelse som ligger lite utanför det vanliga. Du hanterar känslor och djupa samtal, och det ger dig styrka.

Veckans råd: Följ dina impulser.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Din följeslagare i livet eller en nära samarbetspartner stöttar dig i allt. Om det är enbart positivt är inte säkert. Det råder inga tvivel om att tiden är inne för ett samtal om vilka förväntningar man har på varandra och framtida mål. Dagarna denna vecka har inte de bästa förutsättningarna för samtal, vänta gärna till nästa vecka.

Veckans råd: Vänta med viktiga samtal.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har full fart framåt, och du hinner knappt tänka över var du är på väg. Du har bara en känsla av att du måste ta dig vidare, gärna så snabbt som möjligt. Det kan vara smart att stanna upp och fundera över situationen. Kanske missar du något eller kanske bör du gå en annan väg? Kreativa och konstnärliga upplevelser kan leda till lugn.

Veckans råd: Använd dina kreativa sidor.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!