Horoskop

Horoskop vecka 5 – läs om din vecka här!

Väduren bör gå försiktigt fram i kärleksfrågor och kräftan bör andas med magen.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

I början av veckan har du fullt av energi, fart och tempo. Dina tankar går på högvarv. Det är möjligt att de inte är nya, men kanske är det först nu du kan göra något åt dem. Om du önskar kärlek och romantik, bör du gå försiktigt fram, det är inte säkert att en eventuellt partner känner som du. Saker och ting klarnar under helgen.

Veckans råd: Gå försiktigt fram i kärleksfrågor.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du har nu möjlighet att få syn på några långsiktiga lösningar. Det kan dock, som man brukar säga, vara svårt att se skogen på grund av alla träd. Det kan finnas svårigheter när det gäller att komma överens med samarbetspartners, och därför måste du testa andra vägar för att få igenom din vilja. Lyssna mer på känslorna än intellektet.

Veckans råd: Relatera till andras känsloliv.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har en underbar start på veckan. Idéerna står på kö och du ligger på topp, rent mentalt. Kanske bär du på några otraditionella idéer som överraskar din omgivning. Du har en specifik kunskap inom ett område som inte många andra känner till. Denna kunskap vill du gärna sprida, men på ett helt speciellt sätt. Ordet är ditt.

Veckans råd: Dela din kunskap.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

En styrka du inte visste att du hade, kommer tydligt fram, och du bör utnyttja den dynamik som uppstår. Med största sannolikhet är det dina spirituella antenner som vaknar till liv och du njuter av att få kontakt med ditt inre och den ro som råder där. Det är till din fördel när du mot slutet av veckan blir lite stressad eller upprörd över en fråga som rör familjen.

Veckans råd: Andas med magen.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du märker att du är känsligare än du brukar. Ett ord som hamnar fel ger din stolthet en törn. Bortsett från det är du i ditt esse under veckans första dagar. Samarbete med vänner eller kollegor är stimulerande, men du gör helst saker och ting på ditt eget sätt. Det blir tydligt när helgen närmar sig och du inte vill binda upp dig på olika förpliktelser.

Veckans råd: Prioritera samarbete.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det är dig man ska kontakta om man vill få fart på idéerna och tankarna. Du sitter nämligen inne på idéer eller en kunskap som andra kan ha nytta av. Det kan handla om formaliteter som har med utlandet att göra, och du kan vrida flera utmaningar till din fördel. Det är viktigt att du har kontroll på ditt humör, du kan lätt påverka andra.

Veckans råd: Kontrollera dina känslor.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Plötsligt förstår du hur saker och ting hänger samman, och detta kan ge dig helt nya perspektiv inom flera områden. I slutet av veckan kan du känna av att du bör använda andra medel för att uppnå den harmoni som du drömmer om i nära relation. Hitta på aktiviteter där din partner blir utmanad på ett givande sätt.

Veckans råd: Hitta på saker med den du tycker om.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Försök att hitta ett sätt att bevara den positiva energi du har i början av veckan. Du kan bland annat använda den på familjen eller bostaden, om du har projekt på gång. Det kan vara svårt att hålla fast vid kärleken, något som blir tydligt under helgen. Använd ditt förstånd för att lista ut hur du bäst kan nå din hjärtevän.

Veckans råd: Använd ditt förnuft.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har flera möjligheter som spelar till din fördel. Flera har du undersökt tidigare och nu kan det visa sig att du inte har gjort arbetet förgäves. Det kan vara svårt att hålla fast vid kärleken dessa dagar, och ett avvisande kan slå hårt. Men din optimism leder till andra möjligheter som också ger inspiration.

Veckans råd: Se ljust på livet.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du är redo att följa den kurs som du bestämt dig för, och du kan se att du klarar av att genomföra det du har planerat. Vägen har inte varit enkel, men nu blir du belönad och ser resultat du kan vara nöjd med. Starka känslor står på spel under helgen. Känslorna kan bli yviga och du njuter av att känna ditt eget engagemang.

Veckans råd: Låt dig rivas med.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Samarbete står i centrum denna vecka, och du har lätt att följa en kollega eller partners önskemål. Nya uppgifter väntar och det kan vara smart att fullföra det du är igång med, något som kommer vara möjligt. En eventuell kärlekspartner håller sig nära, och kommer kanske ännu närmre under helgen. Låt dig drivas av förväntningar om något positivt.

Veckans råd: Våga vara nära andra.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Saker och ting håller ett högt tempo just nu, och det kan vara tufft att hänga med. Praktiska uppgifter i vardagen bör gå att få gjorda i mitten av veckan. Januari blir en knuff i rätt riktning. Nu gäller det att hålla fast vid rätt kurs och inte bli distraherad så att du hamnar på fel väg. Försök hålla ordning på tankarna, så kommer allt gå bra.

Veckans råd: Håll ordning på dina tankar.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!